Home / gemeni / Horoscop Gemeni 2018

Horoscop Gemeni 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt rudele, prietenii, afacerile, sanatatea, munca, nivelul de trai, cariera, statutul social, casnicia, regenerarea psihica, acumularea materiala, stabilizarea financiara, veniturile suplimentare, si mai putin evolutia proprie, educatia, calatoriile, casa, familia, iubirea, copiii.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Anul acesta probabilitatea este destul de mare ca evenimentele sa iti distraga atentia de la interesele proprii si dezvoltarea ta intelectuala sau spirituala. Singurele lucruri pe care le iei in considerare, insa doar pana in noiembrie, sunt legate de actiunile zilnice si evenimentele obisnuite, urmarirea regulilor, rutina, munca, energia vitala si viata de zi cu zi, aici si acum.

Pana in noiembrie inca mai ai ocazia sa inveti importanta comunicarii cu cei din jurul tau, sa interactionezi mai mult cu mediul apropiat, sa descoperi valoarea schimbului si miscarii de idei, informatii si bunuri, sa adopti un stil de gandire rational si sa gasesti un mod creativ de a te exprima.

In mod corespunzator, pana in noiembrie te simti excelent in pielea ta, socializezi mai mult, esti atras mai degraba de aflarea a cat mai multe informatii chiar daca doar la un nivel de baza, si de petrecerea timpului cu rudele apropiate, cu anturajul, vecinii, fratii si cei de langa tine.

Si anul acesta, mai putin intre mai si noiembrie, ai o atitudine impulsiva si inconstanta fata de prieteni, activitatile in colectivitate si tot felul de asociatii si organizatii bazate pe noile ideologii in care crezi.

In privinta relatiilor de colaborare obstacolele si limitarile dispar, dupa trei ani de blocaje in casnicie, asocieri si parteneriate. Mai mult, din noiembrie, pentru mai mult de un an, poti cunoaste o imbunatatire a relatiei de cuplu, o crestere a dorintei de conlucrare, uniune, convietuire si asociere cu altcineva. Iti sunt favorizate solutionari amiabile ale problemelor din casnicie, impacari si legalizari ale relatiei de cuplu, iar daca inca nu ai un partener de viata ai sanse mari sa gasesti persoana potrivita.

Referitor la intimitate si relatiile pasionale, si acum ai aceeasi tendinta de a te desprinde total de iubiri vechi sau distructive, si de a gasi o cale profunda si spirituala de a te conecta cu persoanele de care esti atras. In plus, in urmatorii trei ani esti mai putin inclinat spre aventuri sentimentale superficiale, bazate doar pe instinct si atractie sexuala. Aici sunt posibile lectii de viata si blocaje, insa ai toate sansele sa inveti sa constientizezi nevoile proprii si felul in care le exprimi, sa fii strict si autoritar cu tine, nu cu celalalt, sa inveti autocontrolul si sa intelegi ca gelozia nu este o solutie.

Pe plan psihic si acum ai o mare putere de patrundere, acceptare si regenerare. Nevoia si vointa de a depasi crizele te poate indemna spre analiza, introspectie si o intelegere superioara ce iti da forta sa mergi mai departe, printr-o noua abordare si perceptie. In plus, situatiile din urmatorii trei ani te pot invata cum sa iti intelegi nevoile de baza si sa iti controlezi mai bine viata.

Ambitia, nevoia stringenta si incercarile de a merge inainte nu se manifesta doar pe plan psihic si emotional, ci si financiar. Si acum ai puterea de a-ti schimba drastic atitudinea fata de veniturile suplimentare si de a initia noi planuri financiare. In cei trei ani care vor urma sunt posibile amanari si tergiversari legate de imprumuturi, mosteniri sau partaje, insa ai ocazia sa inveti sa administrezi mai bine finantele, in special resursele la comun sau cele primite. In plus, din noiembrie, pentru un an si jumatate ai sansa sa inveti cumpatarea si economia, sa adopti o noua atitudine fata de bani si posesiuni, si sa intelegi ca actiunile de acumulare materiala iti pot asigura stabilitatea financiara pe termen lung.

In cariera si in acest an ramai la fel de idealist, indreptat mai mult spre obiective umanitare si intrajutorarea aproapelui. Te ghidezi dupa ce iti spune intuitia si ai tendinta sa te indrepti catre situatiile ce iti pot aduce linistea si impacarea in suflet, iar acest lucru iti poate aduce deopotriva cresteri sau scaderi de popularitate. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii si dezamagiri. Pana in noiembrie la serviciu se poate sa muncesti mai mult, sa primesti noi indatoriri sau sa adopti o alta atitudine fata de munca. Sunt posibile cresteri ale veniturilor din serviciu sau o recunoastere publica.

Referitor la afaceri, tot anul mai putin intre mai si noiembrie, poti gasi domenii noi de viitor in care sa investesti, si poti incheia parteneriate pe cu totul alte baze decat pana acum. Veniturile din afacerile la scara larga pot cunoaste insa fluctuatii, ca si in ultimii ani.

In privinta sanatatii, pana in noiembrie sansele sunt excelente pentru gasirea unor remedii si terapii, chiar pentru afectiuni mai vechi. In plus, intre mai si noiembrie te poti elibera mai usor de anumite obiceiuri negative si dependente, ca dealtfel si incepand de la anul, pentru urmatorii sapte ani.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 13 iunie in 6 septembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 24 aprilie in 21 iunie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 6 martie in 13 mai.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 6 martie in 13 mai.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 13 iunie in 6 septembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 31 martie in 30 mai.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

 

 

HOROSCOP GEMENI 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt rudele, prietenii, afacerile, sanatatea, munca, nivelul…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.