Home / gemeni / Horoscop Gemeni 2017

Horoscop Gemeni 2017

Tendinte pe termen lung:

In cariera si in acest an ramai la fel de idealist, indreptat mai mult spre obiective umanitare si intrajutorarea aproapelui. Te ghidezi dupa ce iti spune intuitia si ai tendinta sa te indrepti catre situatiile ce iti pot aduce linistea si impacarea in suflet, iar acest lucru iti poate aduce deopotriva cresteri sau scaderi de popularitate.

In privinta serviciului, dupa data de 10 octombrie se poate sa muncesti mai mult, sa primesti noi indatoriri, sa iti schimbi atitudinea si viziunea fata de munca in general. Sunt posibile si cresteri ale veniturilor din serviciu sau o recunoastere publica.

Pe plan material si anul acesta exista posibilitatea sa dai dovada de o mai mare forta interioara care sa te ajute sa depasesti anumite crize de ordin financiar. Se poate ca nevoia ta de a face fata situatiilor sa-ti schimbe atitudinea si sa te faca sa initiezi noi planuri, bazate pe alte venituri suplimentare decat pana acum, prin imprumuturi sau prin implicarea resurselor partenerului.

Referitor la afaceri, ai sansa ca in acest an sa inchei parteneriate care sa-ti implineasca atat nevoia unei asocieri sigure si stabile, cat si dorinta de a te afirma pe plan social, in urmarirea anumitor idealuri sociale si obiective umanitare.

Pana in data de 10 octombrie iti sunt benefice manifestarile artistice, creativitatea iti este marita si se poate sa incepi un nou hobby. Esti mai inclinat catre distractie si exprimarea ta libera. Se poate sa fii atras de mai multe domenii in care ai putea sa te dezvolti pe plan personal.

Pe plan psihic si acum dai dovada de o mare putere de patrundere, de acceptare si regenerare. Nevoia de a trece peste evenimentele si situatiile din ultimul timp te pot indemna spre analiza si introspectie, spre o intelegere superioara ce iti poate da forta sa mergi mai departe, printr-o noua abordare si perceptie. Dupa 20 decembrie aceasta tendinta este marita si cresc sansele unui nou inceput pe plan afectiv si emotional.

Fata de prieteni esti in continuare inclinat sa te rupi de grupurile vechi si ai dorinta sa cunosti alti oameni, mai apropiati de idealurile tale. In cuplu ramai la fel de strict si sobru, responsabil si practic, iar pana pe 10 octombrie iti sunt favorizate legaturile romantice. Daca esti singur, pana atunci este posibil inceputul unei noi povesti de dragoste.

In privinta sanatatii dupa data de 10 octombrie sansele sunt excelente pentru gasirea unor remedii si terapii, chiar pentru afectiuni mai vechi.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: pana in 20 martie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: pana in 9 decembrie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: dupa 10 octombrie.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: 6 iulie si pana in 20 septembrie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: 6 iulie si pana in 20 septembrie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: pana in 9 decembrie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 21 aprilie pana in 31 iulie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: pana in 9 decembrie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: pana in 9 decembrie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: pana in 9 decembrie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 21 aprilie pana in 31 iulie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 10 martie si 5 iulie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: dupa 10 octombrie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832377563707012:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.