Home / fecioara / Horoscop Fecioară 2019

Horoscop Fecioară 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, relationala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt familia, caminul, imobiliarele, iubirea, copiii, casnicia, asocierile, legaturile intime si sufletesti, depasirea crizelor, popularitatea, grupurile, parteneriatele de viata sau afaceri, calatoriile, educatia, studiile si perfectionarea, si mai putin exprimarea identitatii, infatisarea, vitalitatea, sanatatea, serviciul, cariera, statutul social, imaginea publica, veniturile, investitiile, tranzactiile, anturajul si imbunatatirea psihicului.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

In ceea ce priveste viata ta si evolutia personala, in 2019 esti atent mai mult la redescoperirea calitatilor tale, la regasirea puterii personale, autodepasire, perfectionare, spiritualitate si obtinerea linistii sufletesti, decat la comportament, manifestare, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti.

In primele doua luni inca mai poti gasi noi metode originale pentru a-ti recapata linistea sufleteasca si pentru a depasi situatiile de criza. Profunzimea, intuitia, intelegerea si constientizarea vulnerabilitatilor, lucrurile pe care le descoperi, clarviziunea si perceptiile, iti pot arata cum sa preiei controlul asupra vietii tale, cum sa elimini temerile si fricile, si cum sa obtii resurse externe ca sa te stabilizezi psihic, emotional, si chiar si financiar. Incearca totusi sa te ancorezi in realitate, sa fii mai calm si mai atent, deoarece poti avea parte de incidente neprevazute, cel putin in luna februarie.

Incepand din martie, in urmatorii sapte ani esti mult mai deschis oricaror cai de extindere a orizonturilor si oricaror explorari mentale, intelectuale, spirituale sau fizice, concrete. La fel ca in 2018 intre mai si noiembrie, poti avea momente de iluminare ca urmare a intalnirii unor noi concepte, crezuri, credinte, religii, culturi, natii sau filosofii. Poti lua hotarari rapide si suprinzatoare in privinta aprofundarii unor subiecte, a cursurilor certificate, calatoriilor la distanta si strainatatii, datorita fascinatiei sau atractiei catre alte lumi, cunoastere si adoptarea unor noi principii de viata. Se poate inclusiv sa iti gasesti vocatia si sa iti urmezi instinctul in privinta directiei sau recalificarii profesionale.

Lucrurile care iti acapareaza cel mai mult interesul in acest an, tin de capacitatea ta de a crea ceva de unul singur, de propria afirmare, de gasirea unor noi moduri de a-ti exprima calitatile, sentimentele si latura artistica, si de recunoasterea meritelor tale. Sunt posibile anumite situatii legate de relatiile romantice, copii, hobbyuri, distractii, lucrurile care iti produc placere si te fac fericit, in privinta carora poti suferi transformari majore. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine imprejurarile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, sansa si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul. In luna decembrie chiar se poate ca meritele tale sa fie recunoscute pe un plan mai larg.

Pentru a rezolva mai usor anumite lucruri legate de caldura si sentimentele pe care le daruiesti, dar si ca sa echilibrezi individualitatea proprie cu tendintele colective, si iubirea pe care o oferi cu cea pe care o primesti, anul acesta si in prima jumatate a lui 2020 poti avea parte de oportunitati si ocazii favorabile pentru a obtine popularitate, pentru a te integra in anumite grupari sau asociatii, pentru a-ti pune calitatile in slujba unui bine general si pentru a participa la evolutia si bunastarea societatii.

Referitor la camin, familie si acoperirea nevoilor de baza, pana in decembrie ai parte de noroc, prosperitate si noi oportunitati. Iti poti imbunatati relatia cu parintii, familia ta se poate mari cu un nou membru, te poti muta in casa noua, iti poti extinde sau renova locuinta, si poti beneficia de pe urma proprietatilor imobiliare. Totusi, datorita optimismului, idealismului si tendintei de expansiune, iti poti depasi posibilitatile, asa ca ai grija la riscuri si cheltuieli exagerate, si incearca sa fii mai chibzuit.

In relatia de cuplu, asocieri, colaborari, parteneriate, in relatiile personale si in general in contactul direct cu alte persoane, continui sa ai aceeasi tendinta de a te sacrifica pentru partener, si aceeasi inclinatie spre idealism. Poti fi usor influentabil si impresionabil, dar in anumite cazuri poti avea si capacitatea de a-l vedea pe celalalt exact asa cum este, si ca urmare poti avea parte de cele mai mari iluzii si dezamagiri. In ceea ce priveste relatiile intime si legaturile sufletesti, in ianuarie si februarie pot exista dezvaluiri de secrete, crize de gelozie si o atractie catre orice este neconventional.

Tot anul iti sunt favorizate beneficiile din afaceri si proiecte la scara larga, insa in primele doua luni poti avea parte de situatii surpriza, favorabile sau dificile, legate de bani sau posesiuni la comun, ajutorul financiar extern, imprumuturi, mosteniri sau partaje.

In privinta sanatatii si integritatii, incearca sa fii mai linistit si concentrat in luna februarie.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 18 august si 4 octombrie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: tot anul.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 27 iunie si 29 august.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 27 iunie si 29 august.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 16 mai si 11 august.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: tot anul.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 16 mai si 11 august.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 18 august si 4 octombrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 27 iunie si 29 august.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.