Home / fecioara / Horoscop Fecioară 2018

Horoscop Fecioară 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt exprimarea creativa, calatoriile, educatia, relatiile personale, iubirea, copiii, anturajul, familia, casa, casnicia, asocierile, prietenii, regenerarea, depasirea crizelor, si mai putin atitudinea, sanatatea, serviciul, cariera, imaginea publica si acumularea materiala.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal si in acest an te concentrezi pe felul in care comunici, te afisezi si iti folosesti creativitatea. Poti trece peste evenimentele si situatiile in care ai intampinat dificultati de exprimare si te poti indrepta catre o manifestare noua a personalitatii, un fel nou de a privi contributia ta in lume, printr-un nou hobby sau un anumit tip de implicare intr-un domeniu artistic. In plus, de acum inainte, in urmatorii trei ani ai ocazia sa iti folosesti talentele proprii pentru a realiza ceva, sa gasesti puterea de a crea cu propriile resurse si sa arati lumii ceea ce poti face de unul singur.

Aceasta tendinta o ai si in ceea ce priveste iubirea si relatia cu copiii. In continuare poti fi destul de critic si practic in aceste privinte si simti nevoia de a-ti schimba atitudinea in mod drastic fata de relatiile romantice si copiii, cu dorinta de a depasi situatiile critice si dependentele. Si aici, de acum incolo, in urmatorii trei ani ai ocazia sa devii matur si responsabil in ceea ce priveste iubirea, conceptia si petrecerea timpului liber, sa obtii o intelegere superioara asupra legaturilor de dragoste si asupra modului in care iti exprimi sentimentele, dar si asupra procreatiei si educatiei copiilor.

Atat in privinta creativitatii si folosirii propriilor talente, cat si referitor la relatiile de iubire, distractii, conceperea unui copil, educatia copiilor si legatura cu cei existenti, in urmatorii trei ani sunt posibile lectii de viata, constrangeri, blocaje si limitari. Totusi, ai toate sansele de a deveni mai matur in dragoste, de a fi mai responsabil fata de copiii tai, de a intelege cum sa iti dozezi eforturile si cum sa iti exprimi dragostea. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa, autocontrolul si nevoia de a te schimba din temelii.

Din punct de vedere al evolutiei personale si profesionale, intre mai si noiembrie devii interesat de imbunatatirea cunostintelor tale si mai deschis catre alte orizonturi intelectuale, fizice sau spirituale. Este posibil sa calatoresti sau sa incepi noi studii si cursuri, dar in cu totul alte scopuri decat pana acum. Incepi sa ai acces la alte lumi concrete sau imateriale, iar aceasta perioada este doar o avanpremiera la ceea ce va urma in urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

Pana in noiembrie inca mai poti avea succes in invatarea lucrurilor, in alergaturile zilnice si activitatile de comunicare si socializare cu cei din anturaj. Esti atras de cunoasterea profunda si aflarea lucrurilor ascunse, si iti este favorizata obtinerea unei imagini de ansamblu a activitatilor si obligatiilor obisnuite. In plus, relatiile cu rudele apropiate se pot imbunatati vizibil.

Incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate ai ocazia sa socializezi mai mult in grupuri de oameni, in colectivitate, cu prietenii sau in cadrul unor asociatii. Ai sansa de a invata importanta apartenentei la o grupare cu care impartasesti aceleasi idealuri, sa te implici in activitati sociale si umanitare, si sa adopti o gandire inovatoare, de viitor.

In privinta caminului si familiei, restrictiile si blocajele din ultimii trei ani au disparut. Mai mult, tot din noiembrie incolo, pentru mai mult de un an ai sanse favorabile in imbunatatirea relatiilor cu parintii si familia, in renovarea si extinderea locuintei sau in obtinerea unei proprietati imobiliare.

Referitor la casnicie, relatia de cuplu, asocieri, colaborari, parteneriate si in general in contactul direct cu alte persoane, continui sa ai aceeasi tendinta de a te sacrifica pentru partener, si aceeasi inclinatie spre idealism. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii si dezamagiri.

In relatiile intime, dar si in fata situatiilor critice, tot anul mai putin intre mai si noiembrie ai tendinta de a fi impulsiv, original si neconventional. Se poate ca puterea de patrundere, profunzimea, lucrurile pe care le descoperi si felul in care reusesti sa constientizezi anumite bariere si necesitati, sa te faca sa gasesti o cale de a depasi crizele emotionale prin obtinerea unei noi perceptii si mentalitati.

Pana in noiembrie iti sunt favorizate castigurile din comert, transport, comunicare si contracte de colaborare, iar de atunci incolo din activitati imobiliare sau afaceri. In continuare tot anul, mai putin intre mai si noiembrie, poti avea parte de mosteniri surpriza sau beneficii neprevazute din imprumuturi, posesiuni la comun cu altcineva sau dinspre partener.

Referitor la sanatate, nu exista probabilitatea intamplarii unor evenimente majore. Totusi, pana in noiembrie inca mai ai ai sansa de a elimina mai usor dependentele si obiceiurile autodistructive.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 31 martie in 30 mai.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 31 martie in 30 mai.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 6 martie in 13 mai.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 6 martie in 13 mai.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 24 aprilie in 21 iunie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 6 martie in 13 mai.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 31 martie in 30 mai.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 13 iunie in 6 septembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

 

 

HOROSCOP FECIOARA 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt exprimarea creativa, calatoriile, educatia, relatiile…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.