Home / fecioara / Horoscop Fecioară 2017

Horoscop Fecioară 2017

Tendinte pe termen lung:

Pana pe data de 10 octombrie inca iti mai sunt favorizate cresteri ale veniturilor, dar si ale cheltuielilor. Ai parte de castiguri nete materiale ce iti pot echilibra situatiile financiare neprevazute din ultimii ani legate de banii partenerului, de imprumuturi sau partaje. In legatura cu acestea, si in acest an sunt posibile schimbari totale de atitudine, mosteniri surpriza sau necesitatea abordarii unui alt punct de vedere fata de credite, venituri suplimentare fata de cele provenite din serviciu, proprietatile si banii in comun cu partenerul.

Pe plan personal si in acest an dai dovada de o intelegere profunda a felului in care te exprimi, te afirmi si iti manifesti creativitatea. Poti trece peste evenimentele si situatiile recente si te poti indrepta acum catre o manifestare noua a personalitatii, un fel nou de a privi contributia ta in lume, printr-un nou hobby sau un anumit tip de implicare intr-un domeniu artistic. Incepand din data de 20 decembrie aceste sanse de schimbare pot creste.

Dupa data de 10 octombrie iti sunt favorizate semnarile de acte, legalizarile si tranzactiile comerciale. Este posibil sa devii mai inclinat spre cunoasterea profunda si aflarea lucrurilor ascunse, iti este favorizata si obtinerea unei imagini de ansamblu a obligatiilor zilnice.

Din punct de vedere psihic, si anul acesta ai tendinta de a trece peste situatiile de criza printr-un mod original si neobisnuit, si de a gasi o noua metoda, neconventionala, de a merge mai departe. Este posibil ca in acest an puterea de patrundere si profunzimea, felul in care reusesti sa constientizezi anumite bariere si necesitati, sa te faca sa gasesti o cale de a depasi evenimentele neplacute prin obtinerea unei noi perceptii si a unei noi mentalitati.

Incepand cu 10 octombrie devii mai impaciuitor si mai apropiat de frati si de cei din anturaj, cu mai multa dorinta de comunicare. In familie pana pe 20 decembrie dai dovada de aceeasi strictete si autoritate ca si in ultimii ani. Dupa aceasta data atmosfera va fi mai linistita.

In dragoste ai aceeasi tendinta din ultimii ani, de a fi mai incrancenat, cu mai multa dorinta de a face o schimbare. Esti destul de critic si practic, si simti nevoia de a-ti schimba atitudinea si de a vedea diferit lucrurile. Dupa data de 20 decembrie cresc sansele ca acest lucru sa se intample, sa obtii o intelegere superioara asupra legaturilor romantice si asupra modului in care iti exprimi sentimentele. Referitor la intimitate, sunt posibile in cursul anului aventuri bazate pe atractie, impuls si senzatie.

In relatia de cuplu continui sa ai aceeasi tendinta de a te sacrifica pentru partener, si aceeasi inclinatie spre idealism. Ar trebui sa incerci sa faci diferenta intre realitate si iluzie.

Referitor la sanatate, nu exista probabilitatea intamplarii unor evenimente majore.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: pana in 9 decembrie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 4 iunie si 26 august.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 10 martie si 5 iulie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: dupa 10 octombrie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: dupa 10 octombrie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 10 martie si 5 iulie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 10 martie si 5 iulie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 28 ianuarie si 6 iunie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  pana in 20 martie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 28 ianuarie si 6 iunie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832377120373723:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.