Home / capricorn / Horoscop Capricorn 2019

Horoscop Capricorn 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, relationala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt exprimarea si afirmarea personala, infatisarea comunicarea, relatiile directe, cu rudele, apropiatii, familia si prietenii, casnicia, iubirea, copiii, tranzactiile, casa, imobiliarele, imbunatatirea psihicului si evolutia spirituala, si mai putin sanatatea, serviciul, finantele, veniturile, nivelul de trai, cariera, statutul social, studiile, educatia, calatoriile, grupurile, organizatiile, depasirea crizelor, legaturile intime si suflestesti.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Ca si in anii trecuti si in special in 2018, lucrurile care iti acapareaza cel mai mult atentia in acest an, tin de constiinta propriei identitati, imaginea ta, felul in care privesti viata si esti vazut de ceilalti, comportament, manifestare, infatisare, vitalitate si lucrurile pe care ai vrea sa le schimbi in aceste privinte. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine imprejurarile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, optimismul, dorinta de progres si expansiune te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Ca sa rezolvi mai usor anumite lucruri legate de tine ca individ, de felul in care ai vrea sa fie viata ta si ce iti doresti pe plan personal, dar si ca sa gasesti un echilibru intre tine si relatia cu ceilalti, anul acesta si in prima parte a anului viitor, primesti anumite sanse si oportunitati privind legaturile personale si directe, de la om, la om. Relatia de cuplu se poate imbunatati, poti semna contracte favorabile de colaborare, parteneriat, uniune sau asociere, iti sunt benefice legalizari de relatii, castigarea unor litigii, aplanarea conflictelor si gasirea unor noi baze de cooperare si convietuire.

Tot legat de evolutia ta personala, la fel ca intre mai si noiembrie 2018, incepand din martie, pentru sapte ani poti simti nevoia urgenta de a obtine recunoasterea meritelor tale si de a schimba ceva in felul in care te impui, te afirmi, iti folosesti calitatile si puterea personala. Dorinta de a face lucrurile altfel si atractia catre necunoscut iti pot marca modul in care iti exprimi sentimentele si creatiile, si ca urmare poti avea o atitudine ceva mai impulsiva, rebela si inconstanta in dragoste si in ceea ce creezi. Pot avea loc evenimente surprinzatoare, favorabile sau dificile, ce tin de relatii romantice, legatura cu copiii, activitati artistice, sportive sau educative, hobbyuri, joaca, distractii si lucrurile care te relaxeaza. Luna decembrie este favorabila legaturilor sentimentale, descoperirii unor lucruri care iti produc placere si te fac fericit, afirmarii intr-un anumit domeniu, aprecierii calitatilor tale si validarii puterii personale.

In aceasta lunga perioada rezultatul a ceea ce poti face de unul singur poate fi unul deosebit, deoarece creatiile tale pot fi destul de abstracte si pot avea o nuanta avangardista, in timp ce gandirea iti sta sub influenta inspiratiei, imaginatiei si senzatiilor, la fel ca si in ultimii ani. Ai sansa de a imbina intuitia, perceptiile si inclinatia catre visare pentru a descoperi si concepe noi idei, proiecte sau lucruri iesite din comun. Totusi, tendinta de a te baza mai mult pe ce simti, decat pe logica si rationament, iti poate aduce confuzii, mentalitati idealiste si dificultati de comunicare sau interactiune cu cei din jur. Asimilarea informatiilor, socializarea, relatia cu apropiatii, rudele, vecinii sau anturajul ar putea avea de suferit, si de aici ar putea veni cele mai mari neintelegeri, deziluzii sau dezamagiri. In special anul acesta ar trebui sa acorzi mai multa importanta concentrarii si observarii detaliilor, deoarece pot exista dezvaluiri sau omiteri de informatii, situatii neclare, scandaluri, persoane ascunse sau rauvoitoare.

In privinta caminului si familiei, in ianuarie si februarie ai tendinta de a te revolta impotriva constrangerilor, de a avea o atitudine impulsiva si de a lua decizii bruste de schimbare. Cel putin in februarie pot exista situatii neprevazute legate de locuinta, proprietati imobiliare, parinti, familie sau locurile natale, ce iti pot aduce agitatie si instabilitate, asa ca incearca sa fii mai calm si mai atent.

Pe plan psihic, in primele doua luni poti avea momente de iluminare in ceea ce priveste linistea sufleteasca si legatura ta cu Universul, insa pana in decembrie ai posibilitatea sa te apropii mai mult de credinta, spiritualitate si Divinitate, sa constientizezi unele adevaruri si sa fii atras de studiul lucrurilor nepalpabile. Tot acum poti primi ajutoare providentiale, fie morale, psihice, materiale sau financiare.

Din punct de vedere al sanatatii, pana in decembrie ai ocazia sa capeti intelegere si intelepciune in privinta importantei de a renunta la ceea ce iti face rau, si ca urmare te poti elibera mai usor de anumite atitudini negative, sacrificii, obiceiuri nocive sau tendinte autodistructive.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 16 mai si 11 august.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 18 august si 4 octombrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 18 august si 4 octombrie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 18 august si 4 octombrie.

Sanse de a primi un ajutor providential: tot anul.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: tot anul.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 16 mai si 11 august.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 27 iunie si 29 august.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 16 mai si 11 august.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 27 iunie si 29 august.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 18 august si 4 octombrie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 18 august si 4 octombrie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: tot anul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.