Home / capricorn / Horoscop Capricorn 2018

Horoscop Capricorn 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, interactiunea cu ceilalti, comunicarea, rudele, casa, familia, iubirea, copiii, casnicia, asocierile, prietenii, afacerile, psihanaliza, depasirea crizelor, si mai putin acumularea materiala, serviciul, sanatatea, cariera, statutul social, educatia sau calatoriile.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Din punct de vedere al comportamentului si actiunilor personale, inca iti mai cauti modalitatea de exprimare practica si eficienta, lucru ce iti poate aduce nevoia permanenta de a gasi o cale prin care sa depasesti limitele si tensiunile. Evenimente diverse le poti resimti ca pe niste crize, chiar daca ele nu sunt suficient de puternice sa-ti induca o transformare a atitudinii. In plus, de acum inainte, in urmatorii trei ani ai ocazia sa creezi conditiile necesare pentru a te manifesta si a trai asa cum iti doresti. Sunt posibile lectii de viata si blocaje, insa esti ambitios, plin de vointa si ai toate sansele sa constientizezi propria individualitate, sa capeti incredere in tine, sa inveti sa iti organizezi viata, sa iti administrezi mai bine timpul, sa elimini ceea ce este superficial si sa devii matur, serios si responsabil.

Pe plan mental in continuare ramai sub aceeasi influenta a senzatiilor si inspiratiei, ca si in ultimii ani. Gandesti cu sufletul si comunici fara cuvinte mult mai usor, simti ideile si le poti asterne pe hartie intr-o forma artistica deosebita. In special intre mai si noiembrie iti poti folosi aceasta tendinta, pentru a concepe idei sau obiecte cu o incarcatura eterica si spirituala iesita din comun. Aceasta perioada este doar o avanpremiera la urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

Referitor la activitatile obisnuite, socializare, relatiile cu anturajul si cei apropiati, si acum te bazezi mai mult pe intuitie si perceptii. Poti rezolva din probleme si iti poti imbunatati legaturile cu rudele, insa de aici pot veni si cele mai mari confuzii, neintelegeri, informatii gresite sau dezamagiri.

In privinta caminului si a relatiilor cu parintii si familia, exista si anul acesta, mai putin intre mai si noiembrie, probabilitatea sa vrei sa iesi din tipare, sa-ti afirmi independenta si dorintele, sa te rupi de orice bariere si constrangeri si poate chiar sa iti schimbi si locuinta.

Intre mai si noiembrie poti da dovada de acelasi spirit rebel si impulsiv, atat in dragoste, cat si in legatura cu copiii. Sunt posibile evenimente surprinzatoare referitoare la iubire, conceptie sau educatia copiilor, ele fiind o avanpremiera la urmatorii sapte ani, incepand cu anul urmator.

Pana in noiembrie pui mai mult accent pe intimitate si relatiile pasionale, insa din noiembrie, pentru un an si jumatate ai sansa de a invata ce inseamna exact colaborarea, cooperarea, convietuirea si uniunea cu o alta persoana, poti intelege cum sa iti pastrezi individualitatea in relatia de cuplu, care sunt responsabilitatile in casnicie si parteneriate, si care este valoarea spirituala a casatoriei.

Tot pana in noiembrie iti sunt favorizate activitatile sociale si umanitare, in colectivitate, cu prietenii sau in cadrul unor asociatii. Poti avea succes in actiuni de anvergura si afaceri la scara larga, poti cunoaste oameni importanti pentru viitorul tau si poti fi recunoscut ca un lider si un protector.

Pe plan psihic starile de neliniste si deprimare din ultimii trei ani, ca si gandurile negative si blocajele de perceptie, au luat sfarsit. Pana in noiembrie inca mai poti intelege importanta de a-ti infrunta si accepta limitele, fricile si vulnerabilitatile, pentru a putea recapata controlul asupra propriei tale vieti. Iar incepand din noiembrie, pentru mai mult de un an, ai sansa de a gasi inauntrul tau raspunsul la intrebari legate de credinta, psihologie, sacrificii, renuntari si dependente.

In legatura cu regenerarea afectiva, dar si financiara, pana in noiembrie mai poti sa gasesti inauntrul tau puterea de a depasi situatiile de criza si de a porni din nou de la inceput. Mai mult decat atat, din noiembrie incolo, pentru mai mult de un an, poti beneficia de un ajutor providential, psihic, spiritual sau material, venit pe cai mai putin directe, dinspre persoane de la care nu te-ai fi asteptat.

Si acum iti poti folosi intuitia si inspiratia pentru a obtine castiguri din comunicare, transport sau tranzactii comerciale, insa aici pot exista si situatii neclare sau confuze, bazate pe omiteri de informatii, neperceperi corecte sau senzatii false. Castigurile din afaceri imobiliare, mai putin intre mai si noiembrie, pot fi inconstante si pline de surprize, la fel ca si in ultimii ani.

Pana in noiembrie iti sunt favorizate beneficiile din afaceri, activitati sociale, grupari si actiuni colective, si poti primi ajutor financiar dinspre prieteni. Dupa noiembrie, pentru un an si jumatate ai ocazia sa obtii venituri mai mari dinspre partener, din colaborari, asocieri sau lucrul cu publicul.

Din punct de vedere al sanatatii, pana in noiembrie inca mai ai oportunitatea de a-ti reevalua corect obiceiurile negative si de renunta mult mai usor la dependente si atitudini autodistructive.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 6 martie in 13 mai.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 31 martie in 30 mai.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 31 martie in 30 mai.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 31 martie in 30 mai.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 13 iunie in 6 septembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 31 martie in 30 mai.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 19 mai in 22 iulie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 13 iunie in 6 septembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 31 martie in 30 mai.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 13 iunie in 6 septembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 6 martie in 13 mai.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 19 mai in 22 iulie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 24 aprilie in 21 iunie.

 

 

HOROSCOP CAPRICORN 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, interactiunea cu ceilalti, comunicarea,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.