Home / capricorn / Horoscop Capricorn 2017

Horoscop Capricorn 2017

Tendinte pe termen lung:

In cariera ai parte de o perioada excelenta pana pe 10 octombrie. Poti obtine un statut superior, poti evolua pe plan profesional extinzandu-ti aria de activitate, sau poti obtine multiple beneficii, o recunoastere a valorii tale si o popularitate la un nivel mai larg. Te ajuta mult si atitudinea ta echilibrata si echitabila.

Incepand cu data de 10 octombrie ai tendinta sa te implici mai mult in activitatile de grup, cel mai probabil cu colegii si cu oamenii cunoscuti in domeniul profesional in care esti implicat. Devii ceva mai interesat de planurile de viitor si de persoanele importante ce iti pot sprijini cariera, dar in acelasi timp te arati un adevarat lider si protector pentru cei din jurul tau.

Din punct de vedere al comportamentului, inca iti mai cauti modalitatea de exprimare practica si eficienta, lucru ce iti poate induce nevoia permanenta de a gasi o cale prin care sa depasesti limitele si tensiunile. Evenimente diverse le poti resimti ca pe niste crize, chiar daca ele nu sunt suficient de puternice sa-ti induca o transformare. Aceste probabilitati sunt crescute incepand cu data de 20 decembrie. Incearca sa te adaptezi la situatiile intalnite, sa vezi unde sunt necesare schimbarile si sa intorci aceste situatii in beneficiul tau, pentru a evolua si a invata sa-ti controlezi temperamentul si sa te exprimi asa cum iti doresti.

Pe plan psihic in continuare dai dovada de o neliniste si o stare de neimplinire sufleteasca, dar in acest an ai sansa ca printr-o explorare profunda a subconstientului tau sa poti sa-ti canalizezi aceste impulsuri catre o exprimare libera a perceptiilor pe care le simti. Dupa data de 20 decembrie toate gandurile negative vor fi eliminate, si te vei simti mai putin inchistat si prins intr-un moment de analiza prelungita.

Pe plan mental in continuare ramai sub aceeasi influenta a senzatiilor, ca si in ultimii ani. Gandesti cu sufletul si comunici fara cuvinte mult mai usor, simti ideile si le poti asterne pe hartie intr-o forma artistica deosebita. Ai grija totusi sa ramai in limitele realitatii.

Referitor la obiectivele zilnice, verifica bine ce acte semnezi si ce informatii divulgi in timp ce socializezi. In privinta anturajului se poate sa ai tendinta sa vezi mai mult decat este si sa crezi ca toti cei din jur iti vor binele. Incearca totusi sa nu ramai prins in aceasta stare de euforie, sunt posibile chiar neintelegeri cu fratii sau vecinii.

In legatura cu familia si cei dragi, exista si anul acesta probabilitatea sa vrei sa iesi din tipare, sa-ti afirmi independenta si dorintele, sa te rupi de orice bariere si constrangeri. Gasirea unui echilibru intre familie si cariera este favorizata pana in data de 10 octombrie.

Din punct de vedere al sanatatii, evita sa te inchizi in tine si in casa, renunta la tendintele si atitudinile nefolositoare, ai incredere in puterea ta interioara si ai mai multa rabdare, pentru ca incepand din 20 decembrie aceste angoase si momente de criza vor disparea.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: pana in 9 decembrie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 10 martie si 5 iulie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Perioada benefica pentru afaceri: incepand cu 10 octombrie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: pana in 20 martie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: pana in 20 martie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 10 martie si 5 iulie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 10 martie si 5 iulie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 6 iulie si 20 septembrie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: incepand cu 10 octombrie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 10 martie si 5 iulie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  intre 4 iunie si 26 august.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 6 iulie si 20 septembrie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 21 aprilie si 31 iulie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832376217040480:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.