Home / berbec / Horoscop Berbec 2019

Horoscop Berbec 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, materiala, profesionala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt exprimarea personalitatii, infatisarea, calatoriile, studiile, perfectionarea, imbunatatirea psihicului, evolutia spirituala, familia, casa, imobiliarele, finantele, veniturile, investitiile, economia, cariera, statutul social, imaginea publica si personala, si mai putin casnicia, iubirea, relatiile intime, copiii, serviciul, sanatatea, depasirea situatiilor de criza si legatura cu rudele, prietenii, colaboratorii sau partenerii de afaceri.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

In privinta identitatii tale, a felului in care privesti viata, a comportamentului, infatisarii si imaginii pe care o arati celorlalti, in primele doua luni inca mai ai ocazia sa constientizezi cine esti cu adevarat si sa schimbi modul in care iti manifesti personalitatea. Poti da dovada de un spirit mai agitat, nelinistit, rebel si independent, asa ca cel putin in februarie incearca sa eviti incidentele si riscurile.

Din punct de vedere al evolutiei personale si poate chiar profesionale, pana in decembrie ai cale libera sa te perfectionezi, sa studiezi, sa explorezi, sa calatoresti si in general sa actionezi cu succes in privinta extinderii orizonturilor. Sansa, norocul si cresterea iti sunt favorizate in privinta aprofundarii unor cunostinte, inceperii unor cursuri certificate, turismului in strainatate, interesului in alte culturi si conceptii, relatiilor cu persoane aflate la distanta sau de alta natie, religie sau factura ca a ta, judecatii, capatarii unei intelepciuni si adoptarii unor noi crezuri, principii si filosofii de viata. Totusi, aici exista si riscul cel mai mare de a exagera, de a fi extrem de optimist si idealist, asa ca ai grija la lege, moralitate, dezonoare, fraude, conceptii utopice, iluzii si tendinta de a deveni fanatic.

Un alt tip de oportunitati din acest an, dar si jumatate din anul viitor, iti dau ocazia sa creezi o baza de la care sa pornesti, sa te asezi la casa ta cumva, sa pui accent pe gasirea confortului emotional, sa iei in considerare trecutul, amintirile, istoria, tara si locul de unde ai plecat, dar si cel in care ai dori sa te stabilesti, si in general sa intelegi importanta originii, familiei, spiritului casnic, linistii sufletesti si acoperirii nevoilor tale. Pot exista sanse favorabile legate de caldura si protectia unui camin sau a unei familii, imbunatatirea relatiei cu parintii si alti membri ai familiei din care provii, infrumusetarea locuintei, beneficii din imobiliare, gasirea unui loc, a unei persoane, relatie sau situatie care sa te puna in contact cu propriile emotiii si sa iti aduca sentimentul de siguranta, aparare si confort.

Aceste oportunitati le primesti insa mai mult din nevoia de a echilibra viata personala cu cea sociala si de a rezolva anumite situatii pe plan social si profesional, deoarece lucrurile ce iti acapareaza cel mai mult interesul si atentia in acest an, tin de statutul tau social, cariera, profesie, obiectivele tale in viata, imaginea publica, relatia cu autoritatile, urcarea in ierarhie, faima si reputatie. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, bogatia si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Din martie, pentru urmatorii sapte ani, spiritul de reforma, nevoia de noutate si evenimentele imprevizibile isi pun amprenta pe planul financiar, in privinta acumularii si stabilizarii materiale. Este posibil sa fi avut parte de situatii similare si in 2018, intre mai si noiembrie, care ti-au oferit o perspectiva asupra a ceea ce s-ar putea intampla. Poti avea o atitudine inconstanta, necontrolata si rebela fata de veniturile, cheltuielile, banii si posesiunile proprii, pot avea loc fluctuatii ale castigurilor sau surprize, atat in favoarea ta, cat si in detrimentul tau. Insa in anii ce urmeaza poti detine o intuitie deosebita cu privire la investitii pe termen lung, asigurarea stabilitatii si confortului, cresterea nivelului de trai, manevrarea finantelor si a propriilor resurse. In plus, poti gasi metode noi prin care sa iti folosesti aptitudinile, talentele si abilitatile, pentru a obtine surse de venit. Luna decembrie iti poate aduce castiguri si beneficii de pe urma carierei, profesiei, imaginii publice, sau dinspre autoritati.

Pe plan psihic, simti aceeasi nevoie de a fi mai uman, mai intelegator si cu mai multa compasiune, si ca urmare sunt posibile sacrificii si renuntari ce nu sunt necesare si care se pot intoarce impotriva ta. Ai insa la fel de multa inspiratie, imaginatie si atractie catre spiritualitate, Divinitate, credinta si Univers, si poti avea momente de clarviziune, constientizare, intelegere superioara si iluminare. Poti descoperi noi lucruri, insa ai si o predispozitie catre amagiri, iluzii si fuga de realitate.

Din punct de vedere al sanatatii, si acest an este favorabil eliminarii unor tendinte negative si obiceiuri nocive, atat timp cat nu prelungesti peste limita momentele de visare, introspectie si izolare.

 

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 16 mai si 11 august.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 27 iunie si 29 august.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 27 iunie si 29 august.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 27 iunie si 29 august.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: tot anul.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: tot anul.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: tot anul.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 10 februarie si 20 aprilie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 27 iunie si 29 august.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 16 mai si 11 august.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 27 iunie si 29 august.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: tot anul.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: tot anul.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 10 februarie si 20 aprilie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.