Home / berbec / Horoscop Berbec 2018

Horoscop Berbec 2018

 

Principalele tale interese in 2018 sunt exprimarea personalitatii, finantele, calatoriile, educatia, iubirea, relatiile intime, copiii, casa, familia, cariera, statutul social, depasirea situatiilor de criza, si mai putin casnicia, serviciul, sanatatea, relatiile cu rudele, prietenii, colaboratorii, partenerii de afaceri.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal dai dovada de acelasi spirit nelinistit, aceeasi dorinta de independenta si libertate, si acelasi imbold de a gasi o noua cale de a-ti manifesta personalitatea si de a arata lumii cine esti cu adevarat. Aceasta tendinta din ultimii ani, de a fi rebel, original, impulsiv si inovator, inca persista si acum, insa se poate ca intre mai si noiembrie sa nu mai simti atat de puternic nevoia de a iesi in evidenta.

Din punct de vedere al evolutiei personale si poate chiar profesionale, restrictiile si limitarile pe care le-ai intampinat in ultimii trei ani au luat sfarsit. De acum inainte ai cale libera sa studiezi, sa explorezi, sa calatoresti si in general sa actionezi cu succes in privinta extinderii orizonturilor. Mai mult decat atat, incepand din noiembrie pentru mai mult de un an, capeti puterea de a aprofunda anumite cunostinte foarte usor, iti sunt favorizate educatia superioara, cursurile, interesul in alte culturi si filosofii, relatiile cu persoanele de alta natie sau religie decat a ta, turismul in strainatate si adoptarea unor principii de viata superioare.

Pana in noiembrie inca mai ai ocazia sa inveti sa-ti exprimi talentele intr-un mod creativ, sa pui accent pe latura artistica, sa descoperi copilul din tine, sa te bucuri de viata, sa inveti sa te distrezi, sa dai frau liber iubirii si nevoii de a concepe ceva, indiferent daca este vorba de un copil, o idee, un obiect sau altceva.

Incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate ai ocazia sa inveti ce inseamna cu adevarat familia si locurile natale, sa iei mai mult in considerare trecutul si amintirile, sa pui accent pe latura emotionala, sensibilitate si sentimentalism, si sa intelegi importanta originii, a familiei si a spiritului casnic.

In mod corespunzator, din noiembrie incolo esti atras mai degraba de petrecerea timpului acasa, cu cei dragi, si iti poti imbunatati relatia cu parintii si ceilalti membri ai familiei tale. Insa pana in noiembrie iti sunt favorizate relatiile cu copiii si in mod special legaturile romantice si intime. In aceasta perioada poti fi mai intens decat de obicei, gelos si pasional, atras de aventura si nevoia puternica de a te conecta profund cu altcineva.

Pe plan material pana in noiembrie iti sunt favorizate intieri de noi planuri financiare, imprumuturi, mosteniri si solutionari favorabile in cazul unor partaje. Veniturile din activitati adiacente, altele decat din serviciu, pot creste.

Intre mai si noiembrie poti da dovada de impulsivitate in relatia cu banii si poti avea parte de anumite surprize pe plan financiar. Aceasta perioada iti poate arata in avanpremiera cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva acumularii de bani si posesiuni, a dorintei de confort si a adoptarii unei noi atitudini fata de planul material.

In privinta evolutiei sociale, in continuare sunt posibile evenimente ce te pot indemna catre recalificari si schimbari drastice de cariera care sa-ti permita sa-ti exprimi liber calitatile si sa-ti indeplinesti visele. In plus, in urmatorii trei ani dai dovada de o mare putere de afirmare, o dorinta de a trece peste toate situatiile critice din ultimul timp, si o nevoie de a atinge varful ierarhiei profesionale si sociale. Sunt posibile lectii de viata, constrangeri si blocaje, insa ai toate sansele de a obtine un statut superior prin efortul propriu. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa, nevoia de control si autoritatea.

Pe plan psihic, simti aceeasi nevoie de a fi mai uman, mai intelegator si cu mai multa compasiune. Sunt in continuare posibile sacrificii si renuntari ce nu sunt necesare si care se pot intoarce impotriva ta. Ramai la fel de plin de imaginatie si intuitiv ca si in ultimii ani, iar pana in noiembrie dai dovada de o mai mare putere de intelegere a lucrurilor, cu mai multa profunzime si constientizare a fortei tale interioare. Cel putin pana atunci iti sunt favorabile regenerari psihice si depasiri ale unor situatii de criza emotionala.

Din punct de vedere al sanatatii, si acest an este favorabil eliminarii unor obiceiuri negative si dependente, atat timp cat nu prelungesti peste limita momentele de visare, introspectie si izolare.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 19 mai in 22 iulie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 24 aprilie in 21 iunie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 13 iunie in 6 septembrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 6 martie in 13 mai.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 13 iunie in 6 septembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 13 iunie in 6 septembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 13 iunie in 6 septembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 31 martie in 30 mai.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 13 iunie in 6 septembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 24 aprilie in 21 iunie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 19 mai in 22 iulie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 6 martie in 13 mai.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

 

 

HOROSCOP BERBEC 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt exprimarea personalitatii, finantele, calatoriile,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.