Home / berbec / Horoscop Berbec 2017

Horoscop Berbec 2017

Tendinte pe termen lung:

In cariera dai dovada de o mare putere de afirmare, o dorinta de a trece peste toate situatiile critice din ultimul timp, si o nevoie de a atinge varful ierarhiei profesionale. Sansele de a obtine un statut superior prin efortul propriu se maresc dupa ziua de 20 decembrie.

Pana atunci sunt posibile in continuare evenimente ce te pot indemna catre recalificari si schimbari de profesie si cariera, care sa-ti permita sa-ti exprimi liber calitatile si sa-ti indeplinesti visele.

Pe plan material incepand cu 10 octombrie iti sunt favorizate intieri de noi planuri financiare, imprumuturi si mosteniri. Veniturile din activitati adiacente, altele decat din serviciu, pot creste.

Din punct de vedere al dezvoltarii personale si posibil chiar profesionale, si anul acesta iti sunt favorabile cursuri si studii, aderari la noi filosofii si principii de viata, calatorii la mare distanta in scopuri intelectuale sau de extindere a orizonturilor. Ar fi bine sa dai curs acestor tendinte, te-ar putea ajuta sa-ti exprimi mai bine originalitatea si nevoia de a te elibera de constrangeri si limitari. Mai ales ca si in acest an ai o stare de nerabdare si neliniste, un impuls de a te elibera de constrangeri si de a arata lumii cine esti cu adevarat.

Pe plan psihic, simti aceeasi nevoie de a fi mai uman, mai intelegator si cu mai multa compasiune. Ramai la fel de plin de imaginatie si intuitiv ca si in ultimii ani, iar incepand cu 10 octombrie, pentru un an de zile, dai dovada de o mai mare putere de intelegere a lucrurilor, cu mai multa profunzime si constientizare a fortei tale interioare. Iti sunt favorabile depasiri ale unor situatii de criza emotionala, si regenerari psihice.

In cuplu iti sunt favorizate in continuare orice actiuni de impacare sau legalizare, pana pe 10 octombrie. Orice ti-ai pune in gand referitor la o imbunatatire a relatiei, la o crestere spirituala sau la atingerea unui echilibru intre nevoile tale si ale partenerului, exista o mare posibilitate ca acum sa se intample. Daca esti singur, socializeaza mai mult si profita in aceasta perioada pentru a-ti gasi perechea, sansele iti sunt favorabile.

Dupa 10 octombrie intimitatea si pasiunea capata un rol mai important decat pana acum in viata de cuplu, iar atractia fizica poate ajunge pe primul loc in alegerea persoanei potrivite.

Din punct de vedere al sanatatii, incearca si in acest an sa gandesti pozitiv si sa nu prelungesti peste limita momentele de introspectie si izolare. Socializeaza si fii realist si adaptabil, ai incredere in tine.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 10 martie pana in 5 iulie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: dupa 10 octombrie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada benefica pentru afaceri: din 19 ianuarie in 26 februarie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 21 aprilie si 31 iulie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: intre 4 iunie si 26 august.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 21 aprilie in 31 iulie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 6 iulie si pana in 20 septembrie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 6 iulie in 20 septembrie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: dupa 10 octombrie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 19 ianuarie si 26 februarie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 6 iulie in 20 septembrie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: pana in 9 decembrie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: incepand cu 10 octombrie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: pana pe 20 martie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 26 iulie in 22 octombrie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832377823706986:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.