Home / balanta / Horoscop Balanță 2019

Horoscop Balanță 2019

Concentreaza-te pe evolutia profesionala, relationala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt familia, casnicia, rudele, prietenii, anturajul, asocierile, legaturile intime si sufletesti, caminul, imobiliarele, tranzactiile, depasirea situatiilor de criza, sanatatea, serviciul, cariera, imaginea publica si statutul social, si mai putin exprimarea identitatii, infatisarea, afirmarea, iubirea, copiii, progresul, perfectionarea, studiile, calatoriile, grupurile, afacerile, veniturile, investitiile si imbunatatirea psihicului.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

In acest an, pe plan personal esti preocupat mai mult de aspectele concrete ale vietii, legatura cu ceilalti, obtinerea linistii sufletesti si recapatarea controlului asupra lucrurilor, mai degraba decat de modul in care te manifesti, te comporti, te perfectionezi sau evoluezi intr-un anume fel.

Totusi, pana in decembrie ai o mare usurinta la invatat, poti studia orice lucru la un nivel minim si poti obtine orice informatie. Iti sunt favorizate socializarea, comunicarea si interactiunea cu mediul apropiat, vecini, rude, amici si anturaj. Ai parte de noroc, succes si castiguri ce tin de tranzactii, schimburi sau miscari de bunuri si idei. Totusi, aici exista si riscul cel mai mare de a exagera, de a fi extrem de optimist si idealist, si de a vedea doar intregul, nu si detaliile, asa ca incearca sa fii mai atent la ceea ce semnezi, sa te limitezi la ce posibilitati ai si sa eviti viteza excesiva.

In cuplu, referitor la asocieri, uniuni, contracte, colaborari si legaturi personale, in primele doua luni inca mai ai tendinta de a fi rebel si nelinistit, si poti gasi solutii pentru a te elibera de constrangeri, pentru a schimba ideea de baza a parteneriatelor sau macar pentru a-ti asigura o anumita independenta. Insa cel putin in luna februarie, incearca sa eviti conflictele dure si confruntarile directe.

Din punct de vedere al caminului, familiei si nevoilor tale intime, sunt posibile in continuare schimbari profunde. Lucrurile care iti atrag atentia cel mai mult in acest an sunt legate de locul de origine, parinti, familie, locuinta, proprietati imobiliare, acoperirea necesitatilor si linistea sufleteasca. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate, si iti poti pune mai usor visele in practica. Ca urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc nevoia de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, cresterea si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua imagine asupra lucrurilor, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Ca sa rezolvi mai usor anumite lucruri legate de familie, casa, viata intima si casnica, dar si ca sa obtii un echilibru intre viata personala si cea sociala, anul acesta si in prima jumatate a anului viitor, primesti anumite sanse favorabile pe plan social si profesional. Sunt posibile oportunitati legate de cariera, profesie si statutul social care iti aduc ocazia de a-ti atinge aspiratiile, de a urca in ierarhie, de a fixa noi obiective, de a imbunatati imaginea publica, reputatia, relatia cu superiorii sau autoritatile.

In privinta locului de munca si in acest an dai dovada de o inclinatie spre activitati caritabile, voluntariat si intrajutorare. Instinctiv ai tendinta de a-ti pune serviciile in slujba umanitatii in general, insa poti face anumite sacrificii ce nu sunt necesare si chiar poti munci fara sa fii remunerat. Ai in continuare o dispozitie oscilanta in atitudinea fata de colegi si fata de munca pe care o prestezi. Incearca sa fii eficient si realist, pentru a evita deziluziile si dezamagirile.

Referitor la redresarea afectiva si financiara, din martie, in urmatorii sapte ani ai posibilitatea de a inventa solutii ingenioase, de a gasi resurse ascunse si de a obtine ajutorul extern, din partea celorlalti. La fel ca intre mai si noiembrie 2018, poti avea momente de intelegere si intuitie care sa te faca sa constientizezi care este capacitatea ta de regenerare, unde te poti indrepta ca sa primesti sprijinul emotional sau financiar de care ai nevoie, si cum sa iti recapeti controlul asupra vietii tale. Poti depasi situatiile de criza prin abordari neobisnuite, te poti implica in legaturi intime si profunde, sufletesti, ce iti pot aduce o anumita alinare, poti avea momente de iluminare si clarviziune, te poti elibera brusc de anumite lucruri, persoane sau situatii ce te controleaza, poti fi atras de paranormal si stiintele ascunse. Sunt posibile atat evenimente neprevazute datorita concentrarii mai mult pe psihic decat pe realitate, cat si situatii surpriza, favorabile sau dificile, legate de bani sau bunuri la comun, imprumuturi, mosteniri, partaje sau alte resurse externe. In decembrie iti sunt favorizate actiunile de obtinere a confortului emotional, a sigurantei si linistii sufletesti.

Din punct de vedere al sanatatii dai dovada in continuare de o energie vitala fluctuanta, insa si anul acesta o gandire pozitiva, credinta, increderea si terapiile naturiste sau neconventionale, pe baza de arta, muzica, apa sau lichide, iti pot aduce remedii si vindecari excelente.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: tot anul.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 18 august si 4 octombrie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 18 august si 4 octombrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 27 iunie si 29 august.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: tot anul.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 16 mai si 11 august.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 27 iunie si 29 august.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 18 august si 4 octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.