Home / balanta / Horoscop Balanță 2018

Horoscop Balanță 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt casa, proprietatile imobiliare, anturajul, prietenii, familia, parintii, casnicia, asocierile, afacerile, depasirea situatiilor critice, acumularea materiala, nivelul de trai, serviciul, sanatatea, cariera, si mai putin actiunile personale, studiile, calatoriile, iubirea sau copiii.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal pentru vreo doi ani esti concentrat mai mult pe relatiile cu ceilalti decat pe tine si propria ta persoana, pe felul in care te comporti, te exprimi si te dezvolti intelectual sau spiritual.

In camin si in familie sunt posibile si anul acesta dificultati, rupturi si neplaceri legate de autoritate si de impunerea unui anumit punct de vedere, lucru ce iti poate induce o nevoie de schimbare a abordarii. Pot exista si acum evenimente care sa interfereze cu sentimentul de siguranta sufleteasca, facandu-te sa cauti solutii de regenerare si depasire a situatiilor critice. In plus, incepand de acum, in urmatorii trei ani ai ocazia sa inveti responsabilitatea fata de parinti si locul de unde ai plecat, sa te maturizezi, sa adopti un spirit practic fata de familia pe care ai creat-o si sa devii organizat si eficient in privinta propriului camin si a proprietatilor imobiliare. Sunt posibile lectii de viata si obstacole, insa ai sansa de a intelege mai bine ciclul vietii, importanta relatiei cu parintii si ce inseamna cu adevarat familia si locul unde te simti acasa. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa si nevoia de control.

De acum inainte sunt eliminate blocajele de comunicare, tendinta de strictete si rigurozitate in gandire si fata de activitatile obisnuite, limitele in socializare si relatia cu rudele, de care ai avut parte in ultimii trei ani. Mai mult, din noiembrie, pentru mai mult de un an, poti adopta o viziune mai larga asupra lucrurilor, esti deschis la orice schimburi de idei si informatii, inveti si retii lucrurile mult mai usor. Poti deveni mai tolerant si intelegator, iar faptul ca impartasesti celorlalti din propria experienta te face sa fii mult mai sociabil si chiar iti poti imbunatati relatia cu rudele apropiate si cei din jurul tau.

Pana in noiembrie inca mai ai sansa de a intelege importanta prietenilor si a contactului cu oamenii ce impartasesc aceleasi idealuri ca si tine, de a socializa mai mult in grupuri sau organizatii, de a invata sa te integrezi in colectivitate si de a adopta o gandire umanitara si deschisa catre viitor.

In cuplu si in acest an, mai putin intre mai si noiembrie, dai dovada de aceeasi dorinta de a pune accent pe propria persoana, de a lua in considerare nevoia de a te afirma, de acelasi impuls de a aduce noutatea in relatie, de a reinventa ideea de convietuire si de a te elibera de anumite constrangeri. Si in relatiile de colaborare sau asociere, dar si in contactul direct cu ceilalti, simti aceasta dorinta de innoire si gasirea unor alte conceptii de baza a parteneriatelor.

Referitor la intimitate, relatiile pasionale, psihicul tau si nevoia de a-ti gasi linistea sufleteasca, intre mai si noiembrie poti gasi o cale de exprimare iesita din comun, dar si solutii originale de regenerare afectiva si chiar financiara. Aceasta perioada este o avanpremiera la ceea ce va urma in urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor. Poti constientiza cele mai intime dorinte, propria putere, limitele, vulnerabilitatile si nevoia de a depasi situatiile critice, iar rezultatul poate fi surprinzator, atat pe plan emotional, cat si pe plan financiar. Ai ocazia sa depasesti situatiile de criza printr-o abordare neobisnuita si intuitiva, poti initia noi planuri financiare, poti primi mosteniri surpriza, imprumuturi neprevazute, sau poti obtine beneficii neasteptate de pe urma unor bunuri si posesiuni la comun.

In privinta locului de munca si in acest an dai dovada de o inclinatie spre activitatile caritabile si de intrajutorare. Instinctiv ai tendinta de a-ti pune serviciile in slujba umanitatii in general, poate chiar fara sa-ti dai seama. Ai in continuare o dispozitie oscilanta, ca si atitudinea fata de colegi si munca pe care o prestezi. De aici pot veni cele mai mari iluzii si dezamagiri.

Pana in noiembrie iti sunt favorizate castiguri materiale din activitatile obisnuite. Iti pot creste veniturile, dar si cheltuielile. Poti face achizitii de bunuri si investitii pentru propriul confort. Tot pana atunci poti obtine beneficii din parteneriate de afaceri, actiuni la scara larga sau dinspre prieteni.

Dupa noiembrie, pentru mai mult de un an, poti avea succes in tranzactiile comerciale sau ce tin de educatie, socializare, comunicare sau transport. Tot dupa noiembrie, pentru un an si jumatate poti sa intelegi importanta fixarii unui scop in viata, sa te implici mai mult in cariera si sa pricepi ca doar prin eforturi proprii, concrete, poti urca in ierarhie pe plan social si profesional.

Din punct de vedere al sanatatii dai dovada in continuare de o energie vitala fluctuanta, insa si anul acesta terapiile neconventionale si naturale iti pot aduce remedii si vindecari excelente.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 31 martie in 30 mai.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 6 martie in 13 mai.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 31 martie in 30 mai.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 19 mai in 22 iulie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 31 martie in 30 mai.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 6 martie in 13 mai.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

 

 

HOROSCOP BALANTA 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt casa, proprietatile imobiliare, anturajul, prietenii,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.