Home / balanta / Horoscop Balanță 2017

Horoscop Balanță 2017

Tendinte pe termen lung:

In privinta locului de munca si in acest an dai dovada de o inclinatie spre activitatile umanitare si de intrajutorare, ca si in ultima perioada. Instinctiv ai tendinta de a-ti pune serviciile in slujba umanitatii in general, poate chiar fara sa-ti dai seama. Incearca sa gasesti un echilibru intre ceea ce poti face pentru tine si ajutorul pe care il poti acorda celorlalti, si sa gasesti o modalitate de a imbina compasiunea cu spiritul practic.

Incepand cu 10 octombrie devii mai posesiv si iti sunt favorizate castiguri si beneficii materiale. Iti pot creste veniturile, insa si cheltuielile. Sunt posibile achizitii de bunuri si investitii ce iti pot imbunatati viata si iti pot aduce o senzatie de implinire si siguranta.

Din punct de vedere al exprimarii personale, pana pe 10 octombrie dai dovada de optimism, corectitudine si bunavointa, calitati pe care ai putea sa le valorifici pentru a obtine anumite avantaje. Profita acum ca sa socializezi, initiaza intalniri, fa cunostinta cu cat mai multe persoane, deoarece farmecul tau nativ si aceasta atitudine iti pot aduce multe beneficii personale.

Pe plan psihic, si in acest an exista probabilitatea sa simti nevoia unei regenerari si a unei analize profunde a subconstientului si a perceptiilor ce iti conduc actiunile si te indeamna sa mergi mai departe. Anumite situatii iti pot genera o intelegere superioara a felului tau de a fi, si te pot indruma spre o noua mentalitate care sa te duca mai aproape de ceea ce este adanc scris in sufletul tau. Aceasta probabilitate va creste dupa data de 20 decembrie.

Pana in data de 20 decembrie se continua aceeasi tendinta de strictete si rigurozitate nu numai fata de obiectivele zilnice si socializare, dar si fata de comunicarea cu cei din anturajul tau, inclusiv fratii, vecinii si cei apropiati. In aceasta perioada poti obtine o noua atitudine fata de ceilalti si in special in cuplu, unde discutiile sincere si pe baza practica iti pot aduce o eliberare de tensiuni si constrangeri. Dupa aceasta data atmosfera va fi mai degajata si orice urma de confruntare poate disparea, lucru sesizabil in toate formele de interactiune cu ceilalti.

In familie sunt posibile si anul acesta neplaceri legate de autoritate si de impunerea unui anumit punct de vedere, lucru ce iti poate induce o nevoie de schimbare a abordarii. Pot exista evenimente care pot sa interfereze cu linistea si sentimentul de siguranta sufleteasca. Probabilitatea necesitatii unei noi atitudini se mareste dupa data de 20 decembrie.

In cuplu in continuare dai dovada de aceeasi dorinta de afirmare si de acelasi impuls de a aduce noutatea in relatie, dar pana in 10 octombrie ai sanse sa ajungi la un echilibru intre nevoile tale si cele ale partenerului.

Din punct de vedere al sanatatii dai dovada de o energie fluctuanta, insa si anul acesta terapiile neconventionale iti pot aduce remedii si terapii excelente.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 4 iunie si 26 august.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: dupa 10 octombrie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 10 martie si 5 iulie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: pana in 20 martie.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: pana in 9 decembrie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 10 martie si 5 iulie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 10 martie si 5 iulie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: pana in 9 decembrie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: pana in 20 martie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832376963707072:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.