Home / Horoscop 2019

Horoscop 2019

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG:

 

Si in acest an, vor fi castigatori aceia care vor intelege ca numai prin efort propriu, autoeducatie, analiza si atitudine prevazatoare, pot ajunge la scopurile pe care le tintesc. Situatiile pot presupune lectii de viata, constrangeri, transformari profunde, limite sau obstacole, pentru rezolvarea carora este nevoie de rabdare, concentrare, disciplina, ambitie si vointa, sacrificiu, capacitate de organizare si control. Vrand, nevrand, ne vom stabili cu totii pe o anumita directie clara, cu mai multa responsabilitate si simt practic, invatand sa ne bazam pe noi insine si sa inaintam incet dar sigur spre capatarea unei experiente de viata si atingerea obiectivelor pe care le fixam. Perioada care necesita o mai mare atentie este intre februarie si octombrie, insa tot anul ne este favorabila punerea in practica a viselor, iar in luna decembrie putem simti un suflu nou de optimism, incredere si energie constructiva.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

Pentru a putea fi capabili sa fim atat de seriosi, stricti, autonomi si responsabili, pentru a rezolva situatiile in care este nevoie sa ne aratam autoritatea, capacitatea de administrare si organizare, dar si pentru a ne impaca propriile nevoi cu lucrurile care trebuie facute, anul acesta si in prima parte a anului viitor avem ocazia sa invatam importanta unei baze de la care sa pornim, a locului de unde provenim, a relatiei cu originea noastra, a apartenentei la ceea ce inseamna familie, tara si strabuni, sa intelegem spiritul casnic si ce inseamna cu adevarat linistea sufleteasca, exprimarea emotiilor si gasirea unui loc pe care sa-l numim acasa.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

Referitor la noroc, tendinta de crestere si dorinta de expansiune, pana in decembrie ele sunt exact in locul din care ne pot ajuta cel mai tare. Avem deschisa calea de a explora, de a ne perfectiona si de a cuceri noi teritorii. Suntem inclinati spre orice aventura intelectuala, spirituala sau fizica, suntem increzatori in noi, avem idei marete si facem planuri grandioase pentru indepartarea obstacolelor si descoperirea de noi orizonturi. Este o perioada buna pentru crestere, evolutie si succes pe toate planurile, insa atentie la exagerari, excese, confuzii, idealism si promisiuni mai mari decat avem capacitatea.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

In privinta spiritului revolutionar, in primele doua luni inca mai suntem inclinati sa ne regasim identitatea, sa fim independenti, sa constientizam cine suntem, cum ar trebui sa ne manifestam si sa ne aratam celor care ne privesc. Luna februarie poate aduce riscuri de incidente, din prea multa graba, nerabdare si agitatie. Incepand din martie, pentru urmatorii sapte ani tendinta de revolta se indreapta mai mult pe plan practic si concret. La fel ca in 2018 intre mai si noiembrie, avem deschisa calea unor reforme la nivel financiar, a folosirii unor noi resurse si a unor actiuni de reinventare a acumularii, productivitatii si valorificarii resurselor. In primul rand la nivel global, in decembrie poate exista un moment important de schimbare si modificare in privinta economiei si sistemului financiar bancar.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

 

 

PERIOADE UTILE

 

Urmatoarele perioade le putem folosi mai degraba pentru introspectii, reveniri asupra unor decizii mai vechi si reevaluari de atitudini, planuri si tendinte, decat pentru a incepe proiecte noi.

 

Pe plan intelectual, interese, achizitii, comunicare, transport: intre 5 si 28 martie, intre 8 iulie si 1 august, si intre 31 octombrie si 20 noiembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: toate, in special Gemeni si Fecioara

 

In privinta tendintei de expansiune, a educatiei si nivelului de cunoastere, a principiilor si intelepciunii proprii: intre 10 aprilie si 11 august.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

In privinta invatamintelor extrase din propriile greseli, a fixarii unui scop, a responsabilitatii si organizarii: intre 30 aprilie si 18 septembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

In privinta exprimarii dorintelor de reforma, noutate, progres si eliberare de constrangeri: dupa 12 august.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

 

In privinta idealurilor, a inspiratiei, viselor si credintei : intre 21 iunie si 27 noiembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

In privinta capacitatii  de regenerare si a modului de depasire a crizelor: intre 24 aprilie si 3 octombrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

 

Anul 2019 poate reprezenta un an al unei viziuni superioare, al lucrurilor ce trebuie facute, al succeselor dobandite prin efort propriu, dar si al norocului si oportunitatilor, asa ca ar trebui sa fim deschisi transformarilor pe care suntem capabili sa le facem si sa ne urmam visele prin actiuni practice si chibzuite, proiectate pentru un succes viitor.

Va urez un an mai bun decat 2018, intelepciune si puterea de a intelege ca schimbarea viitorului intr-unul mai bun sta doar in mainile noastre!