Home / Horoscop 2018

Horoscop 2018

Si in acest an continua tendinta schimbarilor, insa acestea se fac la un nivel profund si matur, atat in interiorul nostru si in viata personala, cat si pe plan social. Atmosfera poate fi destul de sobra, stricta si serioasa, si desi ne putem baza mai mult pe intuitie, clarviziune si pe forta ce se afla in noi, tendinta este sa ne eliberam de controlul altora si propriile temeri printr-un spirit practic si responsabil, deschis spre acceptarea limitelor, depasirea obstacolelor si gasirea unor noi obiective de atins.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG:

Incepand de acum, in umatorii trei ani vor fi castigatori aceia care vor intelege ca numai prin efort propriu, autoeducatie, analiza si atitudine prevazatoare, pot ajunge la scopurile pe care le tintesc. Situatiile vor necesita rabdare, concentrare, disciplina, ambitie si vointa, sacrificiu, capacitate de organizare si control. Vrand, nevrand, ne vom stabili cu totii pe o anumita directie clara, cu mai multa responsabilitate si simt practic, invatand sa ne bazam pe noi insine si sa inaintam incet dar sigur spre atingerea unei intelepciuni si construirea unui viitor mai bun.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

In privinta spiritului revolutionar, intre mai si noiembrie asistam la o avanpremiera a situatiilor posibile incepand de anul viitor, pentru urmatorii sapte ani. In timp ce in ultimii sapte ani am cautat sa constientizam exact cine suntem, cum ar trebui sa ne comportam si cum sa fim independenti, acum ne va interesa in principal cum sa schimbam metodele de acumulare, cum sa gasim noi moduri de a fi productivi si strangatori, si ne vom exprima spiritul rebel in privinta sistemului de valori, a finantelor si a lucrurilor pamantesti ce ne atrag mai mult.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

 

Pana in noiembrie suntem in continuare inclinati spre cunoastere, constientizare si descoperirea lucrurilor ascunse in noi. Avem tendinta de a fi mai subtili in timp ce analizam totul intr-un mod profund, de a fi mai ambitiosi, mai pasionali, mai perseverenti si mai energici. Putem folosi aceasta perioada pentru o reorganizare interioara si o regenerare psihica, pentru a intelege mai bine motivele situatiilor de criza si modalitatea prin care sa le depasim.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Sagetator, Varsator

 

Tot pana in noiembrie inca mai avem ocazia sa invatam sa dam frau liber iubirii, sa redescoperim copilul interior, sa ne urmam propriile dorinte, sa iesim in evidenta prin propriile puteri si sa aratam lumii ce putem face de unii singuri, prin propriile talente si creatii.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

 

Incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate vom avea ocazia sa invatam importanta locului de unde provenim, a relatiei cu originea noastra, a apartenentei la ceea ce inseamna familie, tara si strabuni, sa intelegem spiritul casnic si ce inseamna cu adevarat linistea sufleteasca, exprimarea emotiilor si gasirea unui loc pe care sa-l numim acasa.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

Din noiembrie, dar doar pentru treisprezece luni, atmosfera poate deveni optimista, generoasa si progresista. Avem tendinta de a fi expansivi si inclinati spre orice aventura intelectuala, spirituala sau fizica. Suntem increzatori in noi, avem idei marete si facem planuri grandioase pentru indepartarea obstacolelor si descoperirea de noi orizonturi. Este o perioada buna pentru crestere, evolutie si succes pe toate planurile.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

TENDINTE SPECIFICE ACESTUI AN:

La fel ca in ultimii doi ani, si anul acesta, in special intre iulie si octombrie, avem oportunitatea de a schimba lumea asa cum ne dorim. Avem puterea de a ne elibera de constrangeri si de a ne afirma propria personalitate printr-o atitudine clasica, planificata, conservatoare si responsabila. Totodata reusim sa progresam constant, atat in folosul nostru, cat si al umanitatii in general. Suntem rebeli si intelepti in acelasi timp, capabili sa schimbam lumea intr-una mai buna, printr-un mod organizat de desfiintare a structurilor vechi cu unele inovatoare. Pe plan personal avem ocazia sa facem anumite schimbari constructive si favorabile, cu efect pe termen lung.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

Tot anul si mai ales pana in octombrie, avem ocazia de a creste si de a evolua foarte usor prin folosirea intuitiei, a compasiunii, senzatiilor si puterii psihice. Pe plan personal inspiratia, sentimentul ca orice este posibil, premonitiile, increderea in propriile simtiri si inclinatia catre iubirea aproapelui, Divinitate, generozitate, depasirea limitelor, descoperirea adevarului, cercetare si credinta, ne pot aduce concretizarea viselor, acte de binefacere, cercetari religioase, oculte sau spirituale, intelegerea profunda a subconstientului, imaginatie artistica si mult idealism. La nivel social putem avea parte de o tendinta catre acte caritabile si filantropice, activitati umanitare si cresterea numarului de actiuni ce au la baza intrajutorarea, egalitatea, crezuri religioase, ideologii socialiste, obiective idealiste, distrugerea barierelor, libertatea oamenilor si a popoarelor, inalte standarde morale, justitia si drepturile omului.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Varsator, Pesti

 

In acest an, in special pana in mai si intre august si septembrie, primim sansa de a face schimbari drastice necesare mult mai usor decat pana acum. Reusita poate fi deopotriva spirituala sau materiala, iar noile viziuni ce isi fac loc in viata noastra ne pot aduce satisfactii, succes si transformari remarcabile pe ambele planuri. La nivel personal putem avea momente de intelegere superioara a modului prin care am putea sa ne eliberam de temeri, dependente si controlul altora asupra noastra. Si chiar mai mult, putem redobandi puterea proprie, primim impulsul de a ne schimba profund, iar vointa de care dam dovada ne poate face sa profitam de oportunitati pe care alta data nu le-am fi luat in considerare. In anumite privinte unele lucruri pot ajunge la un final, insa acum acceptam mai usor faptul ca si evenimentele neplacute au un rol in cresterea si evolutia personala. Pe plan social exista aceeasi tendinta spre reforme intelepte, demolari in vederea reconstruirii unei societati mai bune si in general o inclinatie catre renastere si regenerare, prin munca, spirit practic si o mai buna organizare. Luptele pentru putere, activitatile din culise si accesele de autoritate pot propulsa noi personaje ce cauta urcarea in ierarhie, insa oamenii si ideile noi sunt acceptate doar in masura in care raul se taie de la radacina. Nu sunt excluse inlocuiri si schimbari de directie in urma reanalizarii si investigarii scopurilor, ideologiilor vechi, a tratatelor, legilor sau autoritatilor.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator

 

PERIOADE UTILE

Urmatoarele perioade le putem folosi mai degraba pentru introspectii, reveniri asupra unor decizii mai vechi si reevaluari de atitudini, planuri si tendinte, decat pentru a incepe proiecte noi.

 

Pe plan intelectual, interese, comunicare, transport, comunicatii: intre 23 martie si 15 aprilie, intre 26 iulie si 19 august, si intre 17 noiembrie si 6 decembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: toate, in special Gemeni si Fecioara

 

Pe plan financiar, sentimental, iubire si relatii personale: intre 5 octombrie si 16 noiembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: toate, in special Taur si Balanta

 

In privinta dorintei de a depasi conditia, a modului de initiere a actiunilor si de obtinere a ceea ce dorim: intre 26 iunie si 27 august.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: toate, in special Berbec si Scorpion

 

In privinta educatiei si nivelului de cunoastere, a principiilor si intelepciunii proprii: intre 9 martie si 10 iulie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Sagetator, Varsator

 

In privinta invatamintelor extrase din propriile greseli, a fixarii unui scop, a responsabilitatii si organizarii: intre 18 aprilie si 6 septembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

In privinta exprimarii dorintelor de noutate, progres si eliberare de constrangeri: dupa 7 august.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

In privinta idealurilor, a inspiratiei, viselor si credintei : intre 19 iunie si 25 noiembrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

In privinta capacitatii  de regenerare si a modului de depasire a crizelor: intre 22 aprilie si 1 octombrie.

Zodiile care pot simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

 

Anul 2018 poate reprezenta un an al unei intelegeri superioare si al succeselor dobandite prin efort propriu, asa ca ar trebui sa fim deschisi transformarilor pe care suntem capabili sa le facem, sa acceptam situatiile pe care nu le putem schimba si sa le intoarcem in favoarea noastra, sa ne intoarcem la lucrurile simple si sa ne urmam visele prin actiuni practice, proiectate pentru un succes viitor.

Va urez un an mai bun decat 2017, intelepciune si puterea de a intelege ca schimbarea viitorului intr-unul mai bun sta doar in mainile noastre!

https://www.facebook.com/khironna/posts/2011085382502895