Home / Horoscop 2017

Horoscop 2017

Atmosfera generala a anului 2017 pare a repeta sfarsitul lui 2016, pentru o mai buna intelegere, rezolvare si stabilizare a unor noi situatii ce au atras atentia si au necesitat anumite schimbari in ultima perioada.

Asa cum am mai spus in ultimul timp, exista anumite tendinte pe plan social pe termen lung incepute in luna decembrie, cu care ne vom mai confrunta si in urmatorul an. Efectele acestora vor putea fi simtite de toate zodiile.

TENDINTE PE PLAN SOCIAL, PE TERMEN LUNG:

In jurul zilelor de 3 martie si 28 septembrie exista posibilitatea sa avem parte de un dezechilibru intre dorinta de moralitate, lege si armonie, si dorinta noastra de a rupe bariere si de a ne afirma independenta. Mai precis, tensiunile si luptele se vor da intre corectitudine si dreptate, si nevoia noastra de a ne pune pe primul plan. Ar trebui sa gasim un echilibru intre acceptare si liniste, si desfiintarea regulilor. Intre “mine” si “noi”.

In jur de 30 martie si 4 august exista posibilitatea sa intampinam tensiuni pe plan social. Putem face uz de puterea noastra pentru a urca pe scara sociala, fara sa mai tinem seama de ceilalti si de lege, insa putem fi si prea autoritari in cautarea dreptatii si armoniei generale. Este posibil sa fim fortati sa luam anumite decizii impotriva convingerilor noastre sau sa provocam schimbari si transformari majore. Incrancenarea si constrangerea ne pot genera frustrari si nopti nedormite. Ar trebui sa ne pastram calmul si obiectivitatea, sa ne detasam si sa gasim solutii adecvate pentru fiecare eveniment in parte.

Aproximativ in data de 19 mai si in 11 noiembrie avem oportunitatea de a schimba lumea asa cum ne dorim. Avem puterea de a ne elibera de constrangeri si de a ne afirma propria personalitate printr-o atitudine clasica, planificata, conservatoare si responsabila. Totodata reusim sa progresam constant, atat in folosul nostru cat si al umanitatii in general. Suntem rebeli si intelepti in acelasi timp, capabili sa schimbam lumea intr-una mai buna, printr-un mod organizat de desfiintare a structurilor vechi cu unele inovatoare.

Pe 27 august avem sansa de a obtine progresul printr-o atitudine curajoasa dar si stricta, cu pasi mici dar siguri. Ne putem folosi atat de intelepciunea proprie cat si cea obtinuta din propriile greseli, pentru a ne dezvolta prin relatii armonioase, cinste, corectitudine si efort propriu, pas cu pas. Victoriile ne pot aduce bucurii si cresteri sociale prin actiuni venite atat din suflet, cat si din dorinta de stabilitate.

ALTE MOMENTE IMPORTANTE DIN AN:

Din 10 octombrie 2017 pana in noiembrie 2018, vom renunta la atitudinea impaciuitoare, generoasa, blanda si corecta, si vom fi mai inclinati spre cunoastere, constientizare si descoperire a lucrurilor ascunse in noi sau despre ceilalti. Vom avea tendinta de a fi mai subtili in timp ce analizam totul intr-un mod profund, de a fi mai ambitiosi, mai pasionali, mai perseverenti si mai energici. Putem folosi aceasta perioada pentru o reorganizare interioara si o regenerare psihica, pentru a intelege mai bine motivele situatiilor de criza si modalitatea prin care sa le depasim.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Sagetator, Varsator

Incepand cu data de 20 decembrie, pentru aproximativ trei ani, vor fi castigatori aceia care vor intelege ca numai prin efort propriu, autoeducatie, analiza si atitudine prevazatoare, pot ajunge la scopurile pe care le tintesc. Situatiile vor necesita restrictionari, rabdare, concentrare, disciplina, ambitie si vointa, sacrificiu, capacitate de organizare si control. Vrand, nevrand, ne vom stabili cu totii pe o anumita directie clara, cu mai multa responsabilitate si simt practic, invatand sa ne bazam pe noi insine si sa inaintam incet dar sigur spre atingerea unei intelepciuni si construirea unui viitor mai bun.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

PERIOADE DE RETROGRADARE
pe care le putem folosi pentru pentru reevaluari de atitudini, planuri si tendinte:

Mercur – pe plan intelectual, comunicare, transport, comunicatii, achizitii: pana in 8 ianuarie; intre 10 aprilie si 3 mai; intre 13 august si 5 septembrie; intre 3 si 23 decembrie.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: toate, in special Gemeni si Fecioara

Venus – pe plan sentimental, iubire si relatii personale: intre 4 martie si 15 aprilie.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: toate, in special Taur si Balanta

Jupiter – in privinta nivelului de cunoastere, a principiilor si intelepciunii proprii: intre 6 februarie si 9 iunie.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Sagetator, Capricorn

Saturn – in privinta invatamintelor extrase din propriile greseli, a responsabilitatii si organizarii: intre 6 aprilie si 25 august.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Pesti

Uranus – in privinta exprimarii dorintelor de noutate, progres si eliberare de constrangeri: incepand cu data de 3 august.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn, Varsator

Neptun – in privinta idealurilor, a viselor si credintei : intre 16 iunie si 22 noiembrie.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

Pluto – in privinta capacitatii  de regenerare si a modului de depasire a crizelor: intre 20 aprilie si 28 septembrie.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Scorpion, Capricorn

Toate aceste date mentionate mai sus necesita o atentie sporita.

Cea mai aglomerata luna din an pare a fi august, iar iulie cea mai linistita.

Sa incepem impreuna un an nou mai bun decat cei de pana acum, cu incredere in noi, cu speranta si credinta ca prin efortul propriu vom ajunge unde ne dorim. Sa fim mai deschisi si mai intelegatori, mai optimisti, sa folosim orice situatie in favoarea noastra si sa incercam sa gandim pe termen lung. Va invit in continuare sa urmam calea indicata de astrologie, aceea ca “Astrele predispun, insa omul dispune”. Schimbarea viitorului intr-unul mai bun sta doar in mainile noastre.

La multi ani tuturor! 🙂

https://www.facebook.com/khironna/posts/1831442407133861:0