Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni septembrie 2018

Gemeni septembrie 2018

HOROSCOP GEMENI SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, calatorii, relatia de dragoste sau cu copiii

 

Pe 3 poti imbunatati legatura cu cei din jur, stilul de exprimare prin cuvinte sau arta, castigurile din tranzactii, relatia de iubire, comunicarea si creativitatea. Incepand de pe 6 poti deveni responsabil fata de bunurile si banii la comun, mai practic si organizat in gasirea resurselor pentru a depasi situatiile de criza. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult caminul, imobiliarele, familia, parintii si locurile natale, iar de atunci incolo esti interesat de iubire, copii, joaca, hobbyuri si relaxare. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor planuri prin care sa obtii linistea sufleteasca, sa elimini dependentele, sa gasesti noi resurse si sa depasesti situatiile de criza. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la camin, familie, parinti, imobiliare si necesitatile intime, de baza. Pe 8, 23 si 26 ai grija la rabufniri emotionale, blocaje financiare, iritare si tensiuni in dragoste sau cu copiii.

Relational si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine castiguri mai mari din serviciu. Pe 12 ai grija la legaturile ascunse si dificultati in relatiile cu colegii, legate de salariu sau locul de munca, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de legaturile si castigurile din serviciu, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre evolutia personala si profesionala, depasirea orizonturilor, educatie si calatorii, dar ai grija la drumurile lungi. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la incidente neprevazute, examene, calatorii la distanta, actiuni si relatii ascunse, mai putin morale sau legale. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de studii, lege, moralitate, strainatate sau calatorii.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de serviciu, sanatate, venituri suplimentare, legaturi intime, echilibrul emotional si financiar, camin, familie si acoperirea nevoilor de baza. Ziua de 21 este favorabila tranzactiilor imobiliare si comunicarii in familie. Din 23, o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, petreceri si distractii. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile legate de creativitate, iubire, educatie, distractii, calatorii, actiuni legale sau strainatate.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.