Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni septembrie 2017

Gemeni septembrie 2017

HOROSCOP GEMENI SEPTEMBRIE 2017

Atentie la cariera, statutul social, tensiuni in casa, cu familia si partenerul

Pe 2 poti avea momente de iluminare, poti avea noi idei si poti gasi o noua cale de a relationa cu ceilalti. Pe 3 evita discutiile in contradictoriu. In 5 atentie la neintelegeri in familie si incidente in cariera. Poti sa-ti schimbi mentalitatea fata de casa, familie si viata personala, din 5 pana pe 10. Tot din 5, ai grija totusi sa nu fii prea agresiv in camin. Pe 9 poti lua decizii importante de a depasi crizele.

Din 10, toata luna te preocupa familia, parintii, casa si activitatile imobiliare. Pe 13 poti primi beneficii din contracte, colaborari sau parteneriate. Pe 14 ai grija la tensiuni in familie si cu partenerul de viata. In ziua de 15 iti poti imbunatati relatia romantica si cu copiii, si poti castiga din comunicare, arta si creativitate. Pe 16 atentie la tensiuni in camin. Pe 18 poti avea surprize legate de rude si anturaj.

Pe 20 incearca sa gasesti o cale de mijloc intre familie si cariera. Incepand din 20, aproape o luna se imbunatatesc relatiile de familie si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Din 22, o luna te implici mai mult in relatia romantica si cu copiii. Tot pe 22 poti lua o hotarare legata de regenerarea afectiva si financiara. In 24 ai grija la discutii in camin, dar si legate de cariera, iar in 25 la tensiuni in familie si in casnicie. Pe 28 atentie la blocaje legate de iubire, copii, prieteni si viitor. Din 28 incolo gasesti solutii drastice de a depasi situatiile de criza, iar din 30 te preocupa mai mult iubirea, distractiile si copiii. Tot in 30 atentie la tensiuni in camin, cu familia, cu sefii sau autoritatile.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.