Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni octombrie 2018

Gemeni octombrie 2018

HOROSCOP GEMENI OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, serviciu, sanatate, calatorii, tensiuni in iubire sau cu copiii

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de recapatarea controlului asupra vietii tale, redresarea afectiva si financiara, depasirea crizelor, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun. Pe 3 si 12 ai grija la rabufniri emotionale, blocaje financiare, iritare si tensiuni in dragoste sau cu copiii, iar pe 11 si 19 la blocaje ce tin de serviciu, sanatate, examene, actiuni legale, strainatate sau calatorii.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, rutina zilnica, nivelul de trai, regimul de viata si locul de munca, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni esti preocupat de casnicie, cuplu, asocieri, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi legaturile colegiale si veniturile din serviciu sau munca in folosul altora. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi relatiile de dragoste si cu copiii, exprimarea artistica si veniturile din hobbyuri sau activitati de creatie.

Din 23, pentru o luna te implici total in munca, serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, dar si starea sanatatii tale. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de locul de munca, gasirea unor remedii si tratamente, imbunatatirea sanatatii si a conditiilor de munca sau trai.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.