Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni noiembrie 2018

Gemeni noiembrie 2018

HOROSCOP GEMENI NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni si conflicte in cuplu, in dragoste, cu copiii, asociatii, prietenii sau autoritatile

 

Pana pe 22 inca te mai implici total in serviciu, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, indeplinirea responsabilitatilor, dar si in ingrijirea sanatatii tale. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta cooperarii, conlucrarii, uniunilor, convietuirii si relatiilor personale. In plus, toata luna esti interesat de casnicie, cuplu, asocieri, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la conflicte si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi legaturile de dragoste si cu copiii, exprimarea artistica si veniturile din hobbyuri sau activitati de creatie. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile chestiunile legale si actiunile legate de educatie, certificari, turism, calatorii sau strainatate. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre imbunatatirea imaginii publice si atingerea scopurilor pe plan social si profesional. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, pentru doua luni incearca sa privesti altfel viitorul si sa gasesti o forma de a te integra in colectiv si societate. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de recapatarea controlului si obtinerea resurselor externe necesare pentru a depasi crizele, noi sanse privind propriile venituri si posesiuni, dar si echilibrarea confortului material cu cel emotional. De pe 25 iti revine dorinta de a imbina cariera cu activitati caritabile, de intrajutorare si voluntariat.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.