Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni noiembrie 2017

Gemeni noiembrie 2017

HOROSCOP GEMENI NOIEMBRIE 2017

Atentie la tensiuni in dragoste, cu prietenii, copiii, partenerul si autoritatile

Pe 3 ai oportunitatea de a obtine un anumit succes profesional. Pe 4 atentie la dificultati in dragoste, dar si cu prietenii, copiii sau in relatiile de afaceri. Din 5 pana in ianuarie te preocupa mai mult casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea si corectitudinea. De pe 7, toata luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu.

Ziua de 11 iti poate aduce sansa de a incheia un parteneriat de afaceri profitabil. Pe 13 poti avea un succes legat de locul de munca, salariu sau relatiile profesionale. Pe 14 ai grija la probleme de comunicare, atat in cuplu si in relatiile personale, cat si cu sefii sau colaboratorii. Pe 16 este posibil sa obtii castiguri mai mari din munca si sa ti se imbunatateasca relatiile de serviciu. Incepand din 18, pentru o luna ai posibilitatea sa obtii un loc de munca mai bun, conditii mai bune, sau chiar sa urci in ierarhia profesionala. Atentie insa pe 19 la tensiuni in relatia romantica, discutii furtunoase si crize datorate geloziei sau nevoii de control.

Din 22 iti revine dorinta de a-ti face o cariera din activitati de intrajutorare si voluntariat, si iti poti fixa din nou scopuri idealiste si pline de compasiune. Tot din 22, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri si colaborari. Mai mult, pe 25 iti este favorizata semnarea unui contract de asociere sau parteneriat, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.