Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni martie 2019

Gemeni martie 2019

HOROSCOP GEMENI MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de imbunatatirea psihicului, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31 iti revin puterea fizica si vitalitatea, iar pentru o luna si jumatate esti activ, dinamic si sociabil, si iti indrepti eforturile si actiunile catre imbunatatirea vietii tale in general.

Poti avea succes in: ceea ce priveste depasirea crizelor afective si financiare, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, surse externe de bani sau posesiuni la comun, mosteniri si partaje, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii din activitati intelectuale, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet. Poti castiga din educatie, turism, calatorii, spiritualitate sau actiuni juridice, poti avea parte de intalniri si negocieri pline de succes, de oportunitati de a te deschide catre lume si de a evolua. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la imbunatatirea legaturilor profesionale si cu autoritatile, oportunitati in cariera, intalniri si negocieri la nivel inalt. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii in relatiile personale, casnicie, conflicte directe, colaborari, contracte si procese, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina din 21 ai grija la jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, tensiuni in iubire si cu copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.