Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni martie 2018

Gemeni martie 2018

HOROSCOP GEMENI MARTIE 2018

Atentie la tensiuni cu prietenii, rabufniri emotionale si blocaje in afaceri

 

Pe 1 ai grija la impulsivitate in societate, blocaje in cariera si tensiuni in public, cu partenerul sau asociatii. Pe 1 si pe 2 poti obtine succes si castiguri legate de cariera si directia profesionala, care iti pot inlesni urcarea in ierarhie. Pe 4 iti sunt favorabile iesirile in societate si initierea de noi contacte, insa ai grija la dezamagiri si confuzii legate de autoritati sau imaginea publica.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa viitorul, afacerile, prietenii si actiunile umanitare. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti planurile de afaceri si viitorul tau.

Din 7, pana la sfarsitul lunii te bucuri de aprecierea in colectivitate si iti pot creste castigurile din afaceri. In schimb incepand cu 9, pana in iulie castigurile, dar si obligatiile de la serviciu se pot reduce. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 poti incheia un parteneriat, o afacere, un contract sau o colaborare. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la informatii secrete, tensiuni in iubire si cu prietenii, si blocaje legate de veniturile suplimentare si afaceri.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre relatiile intime, regenerarea psihica si afectiva, insa ai grija la rabufniri si crize pasionale. De pe 20, pentru o luna te implici in proiecte de anvergura, activitati colective si sociale.

Pe 29 poti avea parte de surprize dinspre prieteni sau legate de veniturile din afaceri. Din 31 redevii sociabil si pentru trei saptamani iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.