Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni martie 2017

Gemeni martie 2017

Atentie la dragoste, prieteni, planuri de viitor, secrete si venituri suplimentare

 

De pe 1 pana pe 3 incearca sa nu te rupi de prietenii tai sau sa negi idealurile pe care le-ai avut pana acum. Chiar daca nu mai corespund cu ale tale, gaseste-ti o cale proprie de exprimare.

Dupa data de 4 ar fi bine totusi sa reevaluezi atitudinea fata de prieteni, relatiile si parteneriatele de afaceri. Castigurile provenite din acestea pot scadea.

In data de 5 poti incepe o asociere, o colaborare sau un parteneriat de afaceri. De pe 10, esti mai inclinat spre actiuni de caritate, iar intre 11 si 20 poti suferi limitari si tensiuni in cariera.

Din ziua de 13 devii mai preocupat de interese colective si planuri de viitor, iar din 20 martie te implici mai mult in activitati cu prietenii tai si in diferite obiective umanitare.

De pe 22 pana pe 26 incearca sa te concentrezi pe prietenie, pentru a evita momente neplacute in relatia de dragoste. Gaseste moduri originale de a face fata crizelor. Pe 30 ai grija la tensiuni legate de intimitate si persoana iubita. Atentie la schimbari legate de copii.

Incepand cu 31 martie devii introspectiv si inclinat spre analiza personala.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti idealurile si planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social. Urmeaza-ti visele si sperantele!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.