Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni mai 2019

Gemeni mai 2019

HOROSCOP GEMENI MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre resursele, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste imbunatatirea psihicului, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, cercetari oculte, spiritualitate, credinta, renuntarea la sacrificii, obiceiuri si persoane nocive. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua din 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simt practic, analiza si putere de convingere. Se poate ca momentele de constientizare sa tina de statutul social si cariera, sa elimini sacrificiile pe care le faci pentru a atinge succesul, sa descoperi informatii, sa-ti recapeti controlul, sa primesti un ajutor psihic sau spiritual.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste pierderile, despartirile, depasirea crizelor afective si financiare, intimitate, relatiile de suflet, imprumuturi, surse externe de bani, posesiuni la comun, mosteniri si partaje, mai ales in jur de 20. La Luna Plina din 19 ai grija la sanatate, epuizare fizica si tensiuni la serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.