Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni mai 2018

Gemeni mai 2018

HOROSCOP GEMENI MAI 2018

Atentie la epuizare fizica si psihica, secrete, rabufniri emotionale, blocaje cu prietenii si in afaceri

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, ai posibilitatea sa obtii un serviciu mai bun, conditii mai bune de munca si trai, sa urci in ierarhia profesionala si sa iti imbunatatesti sanatatea si regimul de viata. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la proiecte nerealiste, sacrificii si prea multa generozitate. Pe 7 si 12 ai grija la informatii secrete, tensiuni in iubire si cu prietenii, blocaje legate de veniturile suplimentare, mosteniri, imprumuturi sau afaceri. In ziua de 8 incearca sa eviti intalnirile, prietenii si activitatile sociale. In 12, 18 si 25 deciziile de renuntare la anumite dependente, persoane si obiceiuri negative, te pot ajuta sa depasesti situatiile de criza.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii esti mai meditativ si ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an. Din 16, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre perfectionare, evolutia personala si profesionala, depasirea orizonturilor, educatie si calatorii, insa ai grija la drumurile lungi.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de intuitie, senzatii si perceptii neobisnuite, si poti avea parte de situatii surpriza privind lucrurile, interesele si relatiile confidentiale. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand din 2019, din perspectiva evenimentelor neprevazute, a starii tale psihice, sacrificiilor, renuntarilor, credintei si secretelor. In acelasi timp poti elimina tendinta ta din ultimii sapte ani de a fi inconstant in privinta prietenilor si planurilor de viitor.

Intre 13 si 16 ai grija la incidente neprevazute sau ciudate, secrete, examene, calatorii la distanta, procese, blocaje in afaceri, tensiuni cu prietenii, pierderi, cheltuieli si crize afective.

Din 19, vreo trei saptamani iti sunt favorizate investitiile si poti avea si venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei, in special pentru confortul personal. Tot pe 19 poti avea surprize legate de finante si relatii sau venituri secrete, confidentiale. Incepand cu 21 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile de autodepasire si progres, examene, studii si calatorii la distanta. Pe 26 ai grija la cheltuieli neprevazute, imprumuturi si legaturile intime. Din 30, iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pentru doua saptamani iti sunt favorizate intalnirile de orice fel.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.