Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni mai 2017

Gemeni mai 2017

HOROSCOP GEMENI MAI 2017

Atentie la prieteni, serviciu, sanatate, autoritati si parteneriate

 

Din 3 iti revine interesul in actiuni umanitare, dorinta de implicare in colectivitate, activitati sociale si impreuna cu prietenii tai. Pana pe 16 incearca sa faci planuri de viitor pe termen lung.

Pe 9 iti sunt favorabile deciziile de a renunta la anumite obiceiuri si tendinte nesanatoase, pentru a putea depasi situatiile critice pe plan psihic si financiar. Pe 11 ai sansa de a pune bazele unui parteneriat de afaceri. Pe 12 gasesti curajul necesar pentru a te impune in relatia de dragoste sau fata de proprii copii. Exprima-ti dorintele si corecteaza-ti modul de exprimare.

Incepand de pe 16 te concentrezi mai mult pe analiza personala, sacrificii si renuntarile necesare pentru a merge mai departe, iar din 20 iti revine vitalitatea, energia si entuziasmul. Pe 31 gasesti in tine puterea de a te regenera, si de a face fata situatiilor neplacute.

Pe 10 ai grija la atitudinea intre prieteni, dar si la discutii neplacute la serviciu, frustrari si sanatate. Pe 11 incearca sa nu creezi tensiuni in relatia cu sefii si autoritatile, datorita unor confuzii. Pe 19 atentie la neintelegeri cu persoana iubita, copii si prieteni. Pe 25 sunt posibile rabufniri in colectivitate si blocaje in afaceri. Pe 29 atentie la confruntari si discutii in cuplu si parteneriate.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.