Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni iunie 2019

Gemeni iunie 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la resursele, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai, dar si in iulie si august vei avea sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini dintre ele. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre bani, confort si ceea ce detii, cat si spre lucrurile si persoanele din jur. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe socializarea, comunicarea, anturajul, rudele, prietenii, tranzactiile, schimburile si demersurile.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti realismul din scopurile tale, idealurile legate de cariera si directia profesionala, dar si de statutul tau social.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste activitati, proiecte si relatii ascunse, subiecte secrete, cercetari oculte, spiritualitate sau credinta. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. Se poate sa te implici intr-o relatie intima sau de suflet, poti primi un ajutor providential, financiar sau afectiv insemnat.

Concentreaza-te pe: viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Incepand cu 9 iti revine sociabilitatea si pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni relationale si financiare personale, imaginea proprie, felul in care te exprimi, comportament, sociabilitate, castiguri din felul in care te prezinti. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste pierderile, despartirile, depasirea crizelor afective si financiare, intimitate, relatii de suflet, imprumuturi, venituri suplimentare, posesiuni la comun, mosteniri si partaje, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi resursele tale cu cele externe, confortul fizic cu cel emotional. La Luna Plina de pe 17 ai grija la procese, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.