Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni iunie 2018

Gemeni iunie 2018

HOROSCOP GEMENI IUNIE 2018

Atentie la temperament, secrete, comunicare, sanatate, serviciu sau autoritati

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru intalniri, examene si calatorii la distanta. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de finante, investitii, serviciu si imbunatatirea nivelului de munca si trai. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate actiunile pe plan material si profesional, legate de venituri, cariera si statutul social. Ziua de 6 este favorabila intalnirilor, negocierilor, discursurilor si beneficiilor din farmecul personal, insa pe 6 si 7 ai grija la neplaceri legate de imaginea publica si tensiuni cu autoritatile. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la cheltuieli, pierderea unor resurse, rabufniri si blocaje in intimitate.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult finantele, investitiile, economia, posesiunile si confortul personal. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei si poti primi un ajutor psihic sau material neasteptat. Din 14, aproape o luna esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. Atentie insa pe 15 si 30, la intalniri neprevazute si tensionate, informatii ascunse, relatii sau activitati ascunse sau confidentiale.

De pe 19, pentru cinci luni iti revizuiesti realismul din scopurile tale, idealurile legate de cariera si directia profesionala, dar si de statutul tau social. Incepand cu 21, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in relatia cu rudele, anturajul si cei aflati la distanta, iar pe 25 la comunicare, mai ales cu colegii de serviciu si cei apropiati. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la educatie, studii, calatorii, principii de viata, strainatate si chestiunile legale. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult activitatile zilnice, tranzactiile, educatia, adoptarea unor noi mentalitati, rudele si anturajul.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.