Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni iunie 2017

Gemeni iunie 2017

HOROSCOP GEMENI IUNIE 2017

Atentie la cheltuieli nejustificate si tensiuni cu sefii, partenerul, copiii si persoana iubita

 

Pe 1 poti incheia un parteneriat de afaceri, iar pe 3 poti avea surprize din partea unui prieten. Tot pe 3 poti fi tentat sa incepi o noua relatie romantica sau sa te afirmi intr-un anumit domeniu, insa mai bine amana pana pe 13. Din 4 iti indrepti actiunile catre planul financiar si investitii, insa nu cheltui impulsiv. Pe 4 si pe 14 atentie la tensiuni cu sefii si autoritatile. De pe 6 ai tendinta sa te sacrifici pentru cei dragi, dar si sa renunti la ceea ce iti face rau. Din 7 pana in 21 profita de farmecul personal si puterea de convingere. Din 9 lucrurile incep sa-ti mearga excelent in dragoste.

Pe 15 si pe 18 ai grija la incidente, dar si la discutii neplacute in cuplu. Incepand din 16, in urmatoarele cinci luni iti revizuiesti realismul din scopurile tale, idealurile legate de cariera si directia profesionala, dar si de statutul tau social.

Dupa 21 te implici activ in cresterea veniturilor, in asigurarea stabilitatii materiale si a unei vieti confortabile. Pe 24 poti gasi solutii de regenerare afectiva si financiara. Intre 25 si 28 intuitia iti indica anumite miscari pe plan financiar si profesional, insa daca nu verifici bine inainte poti avea pierderi mari. Nu cheltui nejustificat, mai ales pe 30, si nu te baza pe veniturile suplimentare.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.