Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni iulie 2019

Gemeni iulie 2019

HOROSCOP GEMENI IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre bani, confort si ceea ce detii, si cunoastere, locurile si persoanele din jurul tau.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de resursele tale, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste interactiunea cu mediul apropiat, socializarea, comunicarea, anturajul, rudele, prietenii, tranzactiile, schimburile, alergaturile si demersurile, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de bani, venituri, achizitii si investitii. Intre 9 si 14 ai ocazia sa primesti noi oportunitati si sa iti pui visele in practica. Zile favorabile pe plan financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la cheltuieli sau blocaje financiare.

Concentreaza-te si atentie la: pierderi, despartiri, depasirea crizelor afective si financiare, obtinerea unui ajutor extern, intimitate, relatii de suflet, imprumuturi, venituri suplimentare, posesiuni la comun, mosteniri si partaje. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi resursele tale cu cele externe, confortul fizic cu cel emotional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.