Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni iulie 2018

Gemeni iulie 2018

HOROSCOP GEMENI IULIE 2018

Atentie la incidente, secrete, cheltuieli, comunicare, sanatate, serviciu, intimitate sau calatorii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de bani, investitii, serviciu, cresterea valorii tale, a posesiunilor si confortului, imbunatatirea nivelului de munca si trai, iar pe 8 iti sunt favorizate actiunile pe plan material si profesional ce tin de venituri, beneficii, cariera si statutul social. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, incidente legate de drumuri sau calatorii, discutii in contradictoriu, tensiuni sau conflicte cu rudele, cei apropiati sau strainatatea, iar pe 12 ai grija la blocaje financiare, rabufniri emotionale si tensiuni in intimitate. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de anumite tranzactii, anturaj, serviciu sau sanatate.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore ce tin de depasirea crizelor, redresarea psihica si financiara, din punct de vedere al eliminarii anumitor tendinte, persoane sau situatii. Din 10, o luna poti imbunatati relatia cu familia, poti infrumuseta casa si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Pe 12 chiar poti avea surprize placute ce tin de camin, familie, parinti, legaturi sufletesti sau secrete. Pe 14 poti lua decizii favorabile de regenerare pe plan familial, intim si afectiv. Pe 22 poti primi beneficii din serviciu, poti incepe o idila cu unul din colegi, poti imbunatati conditiile de munca si trai. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de familie, camin, parinti, sefi si relatiile profesionale. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile intime si obtinerea unor resurse financiare externe.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de educatie, perfectionare, relatia cu strainatatea, calatorii sau actiuni legale. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la incidente neprevazute, tensiuni cu rudele, anturajul si cei aflati la distanta, drumuri lungi, activitati si legaturi confidentiale, mai putin morale sau legale.

Incepand cu 23, o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.