Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni iulie 2017

Gemeni iulie 2017

HOROSCOP GEMENI IULIE 2017

Atentie la cheltuieli si pierderi materiale, prieteni, afaceri, tensiuni in dragoste si cu copiii

 

Pe 2 si 10 ai grija la investitii si cheltuieli nejustificate. Pe 5 se poate ca planurile de viitor sa fie blocate in mod neasteptat. Incepand din 5 iti revine optimismul si farmecul personal. Pe 6 poti lua decizii favorabile legate de finante, cariera si imagine publica, dar ai grija la speculatii si cheltuieli pe placeri si distractii. De pe 6 mintea iti merge brici si incepi sa socializezi mai mult.

Incepand de pe 15 pana la sfarsit de august atentie la relatia de dragoste, intimitate, secrete, blocaje in creativitate si limitari privind bani la comun, mosteniri sau divorturi. Din 17 pana pe 5 august devii agitat si impulsiv in relatia cu banii, dar si in exprimare. Tot pe 17 atentie la scaderea popularitatii si tensiuni cu sefii sau autoritatile. Pe 18 ai grija la cheltuieli pentru prieteni sau pe idei de afaceri. Tot pe 18 poti avea succes in activitati artistice sau creative, iar pe 19 poti incheia un parteneriat de viata sau de afaceri. Din 20 devii ceva mai agresiv in comunicare si cu rudele.

Pe 21 atentie iar la surprize neplacute privind banii, prietenii, viitorul si afacerile. Din 22, o luna esti in mediul tau, socializezi, comunici si te misti mai usor. Pe 24 atentie la temperament si tensiuni cu partenerul sau colaboratorii, dar se poate sa iti vina idei geniale si sa faci noi planuri de viitor. Din 26 esti preocupat de trecut, camin si familie. Pe 27 evita agresivitatea in exprimare si discutiile in contradictoriu. Din 31 iti sunt favorabile investitiile si castigurile materiale.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau. Ia in considerare si imaginea de ansamblu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.