Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni ianuarie 2019

Gemeni ianuarie 2019

HOROSCOP GEMENI IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre obtinerea popularitatii, organizatii, afaceri, actiuni colective, sociale sau umanitare. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa educatia, perfectionarea, cursurile certificate, calatoriile la distanta, turismul, relatia cu strainatatea si actiunile legale. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: rabufniri emotionale, tensiuni in afaceri, in societate, cu autoritatile sau in cercul de cunostinte, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: privinta uniunilor, asocierilor sau aplanarilor de conflicte. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste cuplul, casnicia, legaturile personale si beneficiile din colaborari sau contracte. Dupa ziua de 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza interactiunea cu ceilalti, comunicarea si inscrisurile, se poate sa semnezi un parteneriat important.

Concentreaza-te pe: regenerarea afectiva si financiara, pierderi, despartiri, legaturi intime si sufletesti, imprumuturi, surse de bani sau posesiuni la comun, mosteniri si partaje. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii in vederea depasirii situatiilor de criza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.