Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni ianuarie 2018

Gemeni ianuarie 2018

HOROSCOP GEMENI IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni cu prietenii, rabufniri emotionale si blocaje in afaceri

 

Din 2 ai liber sa faci noi planuri de viitor si sa urmezi alte idealuri, insa pot exista schimbari in relatiile de prietenie. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la depasirea situatiilor de criza. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii un serviciu mai bun, conditii mai bune de munca si trai, dar si ca sa iti ameliorezi sanatatea. Tot pe 7 iti este favorizata semnarea unui contract de asociere sau parteneriat. Ziua de 8 iti poate aduce un castig financiar si puterea de a merge mai departe. Pe 9 sunt posibile transformari legate de depasirea crizelor si recapatarea echilibrului psihic si material. Pe 9 si 10 ai grija la rabufniri emotionale si epuizare fizica.

Din 11 pana pe 31 te preocupa mai mult problemele emotionale, descoperirea informatiilor, regenerarea afectiva si financiara, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la blocaje financiare si tensiuni cu prietenii. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la serviciu, venituri suplimentare, sanatate, stabilizarea emotionala si financiara.

Din 18, trei saptamani iti sunt favorizate relatiile cu cei la distanta, castigurile din strainatate sau activitati spirituale. Din 20, pentru o luna te implici in completarea educatiei tale si calatorii.

Pe 20 atentie la secrete ce pot fi dezvaluite public. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere ca sa obtii un succes legat de imprumuturi sau resurse la comun. In 25 adopti o noua viziune privind veniturile suplimentare, serviciul, sanatatea si nivelul de trai. Din 26, doua luni devii mai hotarat si impulsiv in relatiile personale. Pe 28 ai grija la informatii secrete, blocaje in afaceri si tensiuni in colectivitate. Din 31, trei saptamani te preocupa principiile de viata si depasirea orizonturilor.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.