Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni februarie 2019

Gemeni februarie 2019

HOROSCOP GEMENI FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre imbunatatirea psihicului, relatii si actiuni secrete, si eliminarea lucrurilor nocive. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Asculta-ti intuitia, perceptiile, senzatiile si instinctele.

Din 19, o luna te implici in atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Aici iti concentrezi gandurile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: privinta uniunilor, asocierilor sau aplanarilor de conflicte, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite relatia de cuplu, casnicia, legaturile personale si beneficiile din colaborari sau contracte. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste educatia, perfectionarea, cursurile certificate, calatoriile la distanta, turismul, relatia cu strainatatea si actiunile legale. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor afective si financiare, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, surse de bani sau posesiuni la comun, mosteniri si partaje. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: rabufniri emotionale, insomnie, tensiuni in afaceri, in societate, cu autoritatile sau in cercul de cunostinte, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente casnice, tensiuni in familie sau dificultati legate de camin sau imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.