Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni februarie 2018

Gemeni februarie 2018

HOROSCOP GEMENI FEBRUARIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, partener, colaboratori, sefi sau autoritati

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de progresul personal, colaborari, parteneriate, procese, calatorii si imbunatatirea cunostintelor. Pe 4 atentie la aventuri sentimentale, excese alimentare, blocaje la serviciu, in relatia cu strainatatea si in privinta veniturilor din munca. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie atipica legata de o persoana aflata la distanta, un proiect turistic sau educativ.

Din 11, pentru o luna ti se poate imbunatati imaginea publica si iti pot creste veniturile din profesie. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la sanatate, serviciu si calatorii. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti adopta noi directii si noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatiile profesionale si beneficiile din cariera, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale ce tin de strainatate, educatie sau turism, insa ai grija la dificultati in privinta partenerului, sefilor sau autoritatilor.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera si imaginea publica. In plus, trei saptamani te preocupa mai mult ascensiunea sociala si profesionala.

Pe 21 iti poti folosi cu succes sarmul in public si in societate, iar pe 25 poti avea noi viziuni pe plan profesional. In ambele zile ai grija la partenerul de viata, relatiile si beneficiile profesionale, colaboratori sau asociati. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o relatie pasionala cu o persoana importanta, cu autoritate.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.