Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni februarie 2017

Gemeni februarie 2017

Atentie la dragoste, prieteni, planuri de viitor, secrete si venituri suplimentare

Primele doua zile ale lunii incearca sa nu-ti impui vointa si ambitia in fata persoanei iubite, dar nici in fata prietenilor. Incearca sa nu mai fii atat de secretos si suspicios, si incearca nici sa nu mai cauti adevaruri ascunse, pentru a nu provoca discutii neplacute.

Din data de 3, cel putin pentru o luna esti inclinat sa socializezi mai mult cu prietenii, devii mai popular si se poate sa obtii beneficii din afaceri. Incepand cu 5 si pana in iunie, esti insa mai reticent in relatia romantica, distractiile se diminueaza si este posibil sa nu mai fii atat de creativ.

De pe 7 incepand, dai dovada de sete de cunoastere si esti cu gandul la calatorii si aventura. Pe 11 si pe 21 ai sansa sa incepi cursuri si studii ce te pot ajuta sa te dezvolti pe plan personal.

Din 18 pana pe 22 incearca sa fii mai calm cu prietenii si partenerii de afaceri, pentru ca discutiile sa nu degenereze in crize si rupturi. Din 23 in 27 ai mai multa grija cum te manifesti si in relatiile romantice, dar si in activitatile de grup. Nu incerca sa iti impui ideile cu orice pret.

Incepand din 26 devii mai preocupat de ascensiunea sociala, cariera si profesie.

Profita de aceasta luna pentru a gasi o cale de mijloc intre activitatile individuale si cele colective si pentru a porni pe o noua directie profesionala!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852715871673181:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.