Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni decembrie 2019

Gemeni decembrie 2019

HOROSCOP GEMENI DECEMBRIE 2019

Tendinte generale:

Pana pe 9 preocuparile tale mentale sunt legate in continuare de serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, energie, vitalitate, ingrijirea sanatatii, rutina zilnica si regimul de viata. In primele zile pot avea loc intalniri importante si discutii profunde, poti descoperi adevaruri, poti afla noi informatii si puncte de vedere. Toata luna ai puterea sa lupti pentru stabilizare, sa obtii ce iti doresti si sa depasesti situatiile critice, in special in jur de 3, 13, 19 si 22. Fii rabdator, perseverent si increzator in instinctele tale.

Din 9 pana in 29 gandurile si interesele tale se muta pe relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, cuplu, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Oricum, pana in 22 acestea sunt chestiunile care iti atrag atentia cel mai tare. Pe 8 si 20 poti sa fii impresionabil, idealist si visator. Poti sa iti folosesti intuitia, inspiratia si farmecul personal, insa incearca sa ramai ancorat in realitate.

De pe 20, pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de educatie inalta, calatorii, turism, strainatate, relatii spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. In jur de 22 poti simti nevoia urgenta de eliberare, independenta si o noua aventura, pot avea loc situatii neprevazute si intalniri de senzatie, pot aparea oferte, proiecte sau persoane provocatoare. Fii deschis la noutate, experimente si reinventari, insa evita riscurile, schimbarile bruste, agitatia exagerata, reactiile impulsive si tentatiile de moment.

Pe termen lung:

Incepand din 2, pentru un an, posibilitatile de evolutie si prosperitate iti permit sa obtii succesul in ce priveste regenerarea afectiva si financiara, obtinerea unui ajutor dinspre ceilalti, cercetarile psihice si oculte, legaturile intime si de suflet, imprumuturile, lucrurile la comun, mostenirile si partajele. In aceasta perioada ai parte tot aici si de cele mai importante evenimente, constrangeri, bariere, lucruri si tendinte vechi de eliminat, restructurat, reorganizat si reinventat. Secretul reusitelor consta in maturizare, trezire la realitate, asumari de responsabilitati, eforturi concentrate, simt practic, ambitie si tenacitate. Pentru o trecere mai usoara este potrivita o atitudine progresista, deschisa la schimbari psihologice si reale profunde, renuntari la anumite stari, situatii sau relatii, incheieri de capitole si constructia unor noi baze, in special la sfarsitul lunii si in prima parte a lui ianuarie.

Totusi, in acelasi domeniu de viata, in primele zile ai ocazia sa descoperi ce ti-ar placea si ti se potriveste, iar toata luna poti avea parte de oportunitati favorabile pe termen lung. Pana in 20 inca mai ai o perioada benefica pe plan relational si financiar, din 22 o luna te implici concret si real in aceste chestiuni, iar din punct de vedere mental incepand cu 29, pana la mijlocul lunii viitoare.

In plus, pe 26 Luna Noua si Eclipsa de Soare actioneaza tot aici, aducand sanse nesperate, surprize placute si noi inceputuri pline de optimism. Orice inovatii, eliberari, reforme si cresteri sunt posibile in aceasta zona ce tine de siguranta emotionala, depasirea crizelor si redresare. Incearca sa profiti, fa lucrurile in mod diferit si pune in practica noi proiecte ca sa atragi norocul de partea ta.

Per ansamblu, in decembrie, in aceste privinte: pe 3 poti obtine ceea ce iti doresti, 8, 11 si 13 sunt potrivite pentru intalniri, negocieri, sociabilitate si putere de atractie, ziua de 15 iti poate deschide noi directii de mers, iar din 22 incolo exista probabilitatea unor schimbari in bine venite in mod neasteptat. Ultimele zile din an iti pot aduce cunoastere, iluminare, intelegere superioara, idei geniale si indraznete, informatii, vesti sau intalniri iesite din comun.

Atentie la: directia in care merge viata ta, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. In aceste privinte Luna Plina din 12 pune accentul pe diferentele dintre vis, speranta si realitate. Atat reusitele, implinirile si castigul, cat si blocajele, restrictiile si tensiunile ce pot sa apara, sunt legate de echilibrarea nevoilor sufletesti cu ce iti doresti si primesti efectiv. Sunt incurajate deciziile practice, eliminarile de tendinte nefolositoare, imbratisarea unor noi perspective, schimbarile concrete in chestiuni ce tin de relatii, afectivitate, economie si finante. Acesta poate fi un moment necesar de finalitate sau consolidare cu privire la legaturile cu ceilalti de oricare natura, sociabilitate, imagine personala si vitalitate, asa ca priveste lucrurile la rece si ia masurile potrivite ca sa-ti recapeti linistea interioara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.