Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni decembrie 2018

Gemeni decembrie 2018

HOROSCOP GEMENI DECEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni si conflicte in cuplu, in dragoste, cu copiii, asociatii, prietenii sau autoritatile

 

De pe 1 redevii preocupat de imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si rutinei zilnice, serviciu, obligatii, responsabilitati, eforturile fizice si ingrijirea sanatatii. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor colegiale si profesionale, si asupra veniturilor si beneficiilor din munca. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici total in viata de cuplu, parteneriate, colaborari, relatii personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la conflicte, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de casnicie, cuplu, asocieri, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a cooperarii, conlucrarii, uniunilor, convietuirii si relatiilor personale, de la sfarsitul lunii, pana in februarie poti fi exagerat de idealist, influentabil si optimist, asa ca incearca sa fii mai chibzuit, sa eviti sa inchei parteneriate sau sa ajungi la un compromis in orice conditii, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna esti pasional si ambitios, simti nevoia sa preiei controlul asupra vietii tale, sa te implici in gasirea unor solutii sau resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de relatiile profesionale sau oficiale, urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice si a statutului social, si atingerea scopurilor pe care ti-ai propus sa le atingi, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la neintelegeri in comunicare, incidente in societate, obiective nerealiste si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.