Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni decembrie 2017

Gemeni decembrie 2017

HOROSCOP GEMENI DECEMBRIE 2017

Atentie la tensiuni in dragoste, cu prietenii, copiii, partenerul si autoritatile

 

De pe 1 pana de Craciun poti obtine beneficii din colaborari sau dinspre partener. Tot pe 1 atentie la dificultati in dragoste, dar si cu prietenii, copiii sau in relatiile de afaceri. Pe 3 poti sa obtii un loc de munca mai bun, conditii mai bune la serviciu, sau chiar sa urci in ierarhia profesionala. Pe 3 si pe 10 ai grija totusi la tensiuni in cuplu, cu partenerul, colegii, sefii sau autoritatile.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti atitudinea in cuplu si in relatiile personale, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate se poate sa muncesti mult, dar ai grija si de sanatatea ta. Pe 10 poti adopta o noua atitudine fata de prieteni, asociati si afaceri. Pe 13 si 15 ai grija la comportament in casnicie, fata de partener si cei cu care intri in contact. Pe 16 insa poti incheia un parteneriat important pentru viitorul tau.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre cuplu, casnicie, uniune, cooperare, colaborari si parteneriate, din 20 decembrie urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la obtinerea linistii sufletesti, regenerarea financiara si depasirea situatiilor dramatice.

Din 21, pentru o luna esti mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din colaborari si parteneriate de afaceri. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de serviciu, venituri suplimentare, sanatate, stabilizarea emotionala si financiara. De pe 25, pentru aproape patru saptamani esti mai pasional si poti obtine venituri suplimentare din imprumuturi, mosteniri sau partaje. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta acestora, dar si in dragoste. Pe 28 poti initia actiuni legate de serviciu, cariera, evolutia profesionala.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, noi actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.