Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni august 2019

Gemeni august 2019

HOROSCOP GEMENI AUGUST 2019

Tendinte generale: In luna august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre informare, drumuri si alergaturi, si nevoile tale, casa si familie. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre bani, confort si ceea ce detii, cand iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de resursele tale, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de educatie, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Incepand cu 18 si mai mult din 23, lucrurile importante devin activitatile casnice, viata intima, caminul, familia, locul de origine, proprietatile imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din punct de vedere mental, al ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres in legatura cu relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. Iar din 12 august, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, credinta, spiritualitate, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive.

Atentie la: studii, perfectionare, cursuri certificate, turism, calatorii, relatii si activitati educative, la distanta, cu strainatatea sau pe internet, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.