Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni august 2018

Gemeni august 2018

HOROSCOP GEMENI AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, discutii, sanatate, serviciu, calatorii, copii si dragoste

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la incidente neprevazute, examene, tensiuni cu legea si cei aflati la distanta, drumuri lungi, actiuni si relatii ascunse, mai putin morale sau legale. Oricum, de pe 7 pana la sfarsit de an scade sansa incidentelor neasteptate si a secretelor ce te pot afecta, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de calatorii, strainatate, educatie sau actiuni legale.

Din 7, o luna iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate relatiile romantice si cele la distanta, studiile, turismul si distractiile. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la dificultati in dragoste si in intimitate, si la blocaje in accesarea unor surse suplimentare de venituri.

Tot ziua de 7 iti poate aduce discutii neplacute si dificultati legate de tranzactii, serviciu, cei apropiati sau sanatate. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese si supraevaluari, inclusiv in ceea ce tine de alimentatie si eforturi fizice. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de comunicare, comert, socializare, interactiunea cu ceilalti, rude sau anturaj.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de gasirea unor solutii de redresare afectiva si materiala, iar incepand cu 23, o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti, locurile natale si implinirea propriilor necesitati. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor actiuni pentru a obtine linistea sufleteasca, prin care sa elimini dependentele, persoanele, activitatile si obiceiurile negative, sa depasesti situatiile de criza, sa gasesti noi resurse financiare externe si sa iti acoperi nevoile intime, de baza.

In plus, in jur de 19 ai posibilitatea sa obtii un serviciu mai bun, conditii mai bune de munca si trai, sa urci in ierarhia profesionala si sa iti imbunatatesti sanatatea si regimul de viata, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la serviciu, sanatate, venituri suplimentare, legaturi intime, echilibrul emotional si financiar.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.