Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni aprilie 2018

Gemeni aprilie 2018

HOROSCOP GEMENI APRILIE 2018

Atentie la tensiuni cu prietenii, rabufniri emotionale si blocaje in afaceri

 

Pe 1 ai grija la dificultati de comunicare cu prietenii si limitari in proiectele de anvergura, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la scaderea popularitatii, izbucniri afective si blocaje in parteneriatele de afaceri.

Pe 2 atentie la incidente, situatii critice si rabufniri emotionale. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la serviciu, sanatate, venituri suplimentare, legaturi intime, echilibrul emotional si financiar. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de obtinerea linistii sufletesti si a resurselor pentru a depasi crizele afective si financiare, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greseli din trecut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile si veniturile neoficiale, actiunile de redresare psihica si financiara, dar si beneficiile din imaginea publica si statutul social si profesional, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu generozitatea si sacrificiile, sa nu te lasi impresionat si influentat de ceilalti, si sa intelegi valoarea banilor munciti.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti relatiile amicale, planurile de afaceri si viitorul tau, iar incepand de atunci iti revine dorinta de implicare in colectivitate, si pentru inca o luna iti pastrezi interesul in legaturile de prietenie, activitati sociale si actiuni umanitare. Pe 18 poti avea parte de situatii neasteptate in cercul in care te invarti, ce tin de prieteni, relatii sociale sau popularitate.

De pe 20, pentru o luna ai tendinta sa fii mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Din 24 revii la sentimente mai bune si pentru aproape o luna poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.