Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Gemeni aprilie 2017

Gemeni aprilie 2017

Atentie in dragoste, la prieteni, partener, planuri de viitor si siguranta financiara

 

Din 3 incepi sa-ti reevaluezi colegii si relatiile profesionale, dar si veniturile din cariera. Din 6 reiei teme mai vechi ce tin de cuplu, partener, colaborare si confruntare. De pe 10 nu numai ca esti introspectiv, dar ai sansa de a constientiza anumite lucruri si de a intui conceptii si perceptii la care ar fi bine sa renunti. Din 20 iti revizuiesti atitudinea fata de prieteni si relatiile de afaceri, si tot din 20 incepi sa vezi cu alti ochi regenerarea emotionala si financiara.

Pe 6 ai ocazia sa elimini un obicei nesanatos sau care iti face rau, pentru a putea face fata mai bine situatiilor din ultima vreme. Incepand cu 15 iti merg mai bine relatiile colegiale si in societate, dar si veniturile din profesie. Lupta pe care o duci cu tine insuti pentru a castiga popularitate, dar si de a incheia noi parteneriate de afaceri, te face sa iei decizii favorabile pe 17. Din 19 incolo este o perioada buna pentru a-ti face o analiza a ultimului an, iar din 21 devii ceva mai hotarat si impulsiv. Pe 24 ai sansa de a-ti revizui planurile de viitor si asocierile.

Pe 7 ai grija la neintelegeri cu persoana iubita, iar pe 9 ai grija la prieteni, afaceri si crize financiare. Pe 8 si 21 atentie la tensiuni in cuplu, cu partenerul, colegii de serviciu, si la blocaje privind castigurile din cariera. Pe 28 ai grija la atitudinea in colectivitate si intre prieteni.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea si sa alegi o noua cale de a face fata crizelor si suferintelor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.