Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 9-15 septembrie 2019

Gemeni 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP GEMENI 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de viata intima, casa si familie. Pot aparea anumite persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri si poti afla anumite adevaruri cu privire la familia ta, parinti, locuinta, caminul parintesc si originile tale, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in relatii, stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile legate de acoperirea necesitatilor, viata casnica, trecut, copilarie, familie, camin sau imobiliare pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste siguranta afectiva, relatiile intime si de suflet, recapatarea controlului psihic, emotional si financiar, depasirea crizelor, obtinerea unui sprijin din afara, imprumuturi, resurse externe sau la comun. Aceste chestiuni ce tin de intimitate, recapatarea controlului si depasirea crizelor, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri legate de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de familie si viata casnica, de sambata si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.