Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 9 – 15 iulie 2018

Gemeni 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP GEMENI 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, comunicare, tensiuni cu rudele, anturajul sau colegii

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si idei, poti adopta noi mentalitati sau viziuni legate de anturaj, rutina zilnica, sanatate sau locul de munca. In plus, de marti incolo creste sansa unui nou serviciu, poti castiga mai mult din munca, ti se pot imbunatati relatiile colegiale, iti creste nivelul energiei fizice, iar tratamentele medicale pot avea din nou succes.

Tot de marti, o luna poti infrumuseta casa si imbunatati relatia cu familia, si poti castiga din imobiliare. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea succes pe plan intim, casnic, sufletesc. Poti fi surprins de ajutorul cuiva apropiat, poti descoperi care sunt relatiile de suflet ce iti ofera liniste si protectie, poti lua decizii de regenerare favorabile ce tin de casa, familie si necesitatile tale, si poti gasi noi cai de a elimina tendintele negative.

Pana joi ai grija totusi la cheltuieli sau situatii ce iti afecteaza finantele, la rabufniri emotionale si tensiuni in relatia intima. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua atitudine fata de planul material, acumulare, investitii, economie si nivelul de trai, si pentru a incepe sa fii mai eficient ca pana acum. Cauta noi solutii financiare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.