Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 9-15 decembrie 2019

Gemeni 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP GEMENI 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de munca, serviciu, responsabilitati, obligatii, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, colaborari, parteneriate, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe directia in care merge viata ta, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, ajutorul extern, cercetari psihologice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de activitati spirituale sau religioase, subiecte secrete, psihologie, relatii sau activitati ascunse. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.