Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 9-15 aprilie 2018

Gemeni 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP GEMENI 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la sacrificii, tensiuni cu prietenii, rabufniri emotionale si blocaje in afaceri

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la tensiuni cu prietenii, aflarea unor secrete, pierderea unor resurse si blocaje in parteneriatele de afaceri.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile relatiile intime, sufletesti si spirituale, redresarea si depasirea crizelor emotionale si financiare. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar poti castiga venituri suplimentare din cariera, poti castiga un proiect si poti cuceri o persoana avand un anumit statut social.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la serviciu, sanatate, legaturi intime, echilibrul afectiv si financiar. De duminica pana martea ce vine incearca sa nu exagerezi cu sacrificiile fata de ceilalti. Tot atunci te poti implica intr-o relatie profunda, poti obtine resurse externe, o oferta de munca, un ajutor psihic sau material confidential.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de situatii neasteptate in cercul in care te invarti, ce tin de prieteni, relatii sociale sau popularitate.

Tot de duminica incolo iti revin dorinta de a socializa cu prietenii si interesul in actiuni sociale, proiecte si planuri de viitor. Profita pentru a te implica in colectivitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.